2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sólámpa

3 perc olvasás

kep_18.jpgHimalája só bányászása

  Tíz évvel ezelőtt kaptunk egy sólámpát ajándékba. Ott álldogált a szobában, néha kivilágítottuk, mert lámpa is volt benne. Aztán megfeledkeztünk róla. Múlt héten változás történt. Társasházunk új közös képviselője látogatott el hozzánk bemutatkozni. Meglátta a sólámpát.

   Nem is tudtam, hogy ilyen modern emberek önök, mosolygott elismerően., Ez igen, sólámpát használnak. Nem csoda, hogy szemmel láthatóan majd kicsattannak az egészségtől. Elmondaná, mire jó a sólámpa? – kérdeztük. Sok mindenre. Aktiválja az öngyógyító erőket, meggyógyítja a bőrbetegségeket, anyagcserezavarokat, legyűri az emésztési problémákat, mozgásszervi megbetegedéseket, vese és hólyag betegségeket, anyagcserezavart. Megszünteti az allergiát, a szív és keringési panaszokat, kiküszöböli az alvás zavart, oldja a stresszt. E mellett használható bőr-, fog- és szájápolásra is.

   Hogy ezt eddig nem tudtuk- álmélkodott a feleségem – mi nem is használtuk semmire. Kár. Ugyanis ez egy nagyon kellemes lakáskiegészítő eszköz, nyugtató fényével pedig jó hangulatot varázsol a szobába. A sólámpának számtalan hasznos tulajdonsága van, például,  semlegesíti az elektromos gépek által kibocsátott káros sugárzásokat, éppen ezért érdemes tévé vagy számítógép közelébe tenni. Magától is működik.

   Csak azt ne mondja, hogy méregtelenít, mert ebben nem hiszek, tamáskodtam. Nem vagyunk tele méreggel. Dehogyis nem! Napi tíz deka tartósítószert, színező anyagot, ízfokozó vegyületet eszünk meg  A sólámpa a szervezet méregtelenítésére is jó hatással van, ionokat bocsát ki, melyek feljavítják a helyiség levegőjét. Depresszióra, vérszegénységre, vérnyomásproblémákra és az asztmára is nagyon jó hatással van. A munkahelyünkre is vihetünk sólámpát, mivel hatására csökken a fáradtságérzés és növekszik a koncentráció képesség. Megtisztítja a környezetünket, a levegőből eltávolítja a pollent, a port, a baktériumokat és a penész ellen is keményen küzd. Használhatjuk meditációhoz, feltöltődéshez, pozitív, nyugtató hatást eredményez.

   Tulajdonképpen mi ez a sólámpa? – faggatóztam tovább. Megpróbálom röviden összefoglalni. A Himalája hegységtől 300 kilométerre a Khewra bányavidékről származik, onnan szállítják a világ minden tájára Európától Ausztráliáig. Ez a világ második legnagyobb sóbányája, Az itt kitermelt sókristályok vörösesek, rózsaszínek, ezt a vas-oxid-tartalom okozza.

   És a konyhasó nem ilyen? Jézusmária! A konyhasó magas vérnyomást okoz. A Himalája só viszont különös képességein keresztül energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét a homeosztázist, ezért a természetes kristálysó mindennemű betegségre pozitív hatással van.

   Mondja, honnan tudja mindezt? – kérdezte  a feleségem. Bevallom őszintén, nemcsak társasházak közös képviseletével foglalkozom. Van egy kis cégem, én importálom a sólámpákat Pakisztánból és terítem a nagyobb áruházaknak.

   Hát igen, több lábon kell állni, mosolyogtunk. Társasházunk ügyében mindenben segítségére leszünk, fejeztük be a beszélgetést. A sólámpánk pedig maradt ott, ahol eddig volt.

 

Láng Róbert

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.