Samsung Soul mobilSamsung Soul mobil 

A Samsung Electronics bemutatta 2008. február 11-én a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját, amellyel a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress keretein belül ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Samsung Soul mobilSamsung Soul mobil 

A Samsung Electronics bemutatta 2008. február 11-én a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját, amellyel a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress keretein belül ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az 'Ultra Edition' széria készülékeinek folytatásaként bemutatott Soul mobil tökéletes egyensúlyt teremt a design és technológia világában. A Soul elnevezés a „The Spirit of Ultra" kifejezésből jön, amelyet azoknak terveztek, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a design jegyek és a technológiai tudás terén, azonban keresik azokat a lehetőségeket, amelyekkel gazdagabbá tehetik az életüket.

SoulSoul„Úgy gondoljuk, hogy a Soul lehet a válasz azoknak, akik a külső stílusjegyekre és a készülék tudására egyaránt nagy figyelmet fordítanak. A Soul-t arra terveztük, hogy folytassa az Ultra Edition termékek eredményességét, például a D900-as vagy U600-as készülékekét, ezzel tovább erősítve a Samsung pozícióját a prémium kategória piacán." – mondta Geesung Choi, a Samsung Telekommunikációs üzletágának elnöke.

A Soul vékony, könnyű és stílusos design jegyek mellett értékes tudást is egyesít magában.

A Samsung számos olyan funkcióval fejlesztette ki a SOUL-t , amelyekkel a felhasználók készülékkel kapcsolatos egyéni elvárásait lehet minél jobban kielégíteni. A Magic Touch by DaCPTM segítségével, a navigációs kijelző a felhasználó igényei szerint változik. Így például, ha a zenelejátszót használjuk, akkor a zenei funkciók jelennek meg, ha pedig a kamera funkciót alkalmazzuk, akkor a kamerára vonatkozó zoom és egyéb gombok világítanak.

SOULSOULA  új grafikai felülettel is rendelkezik (GUI), amely három különböző opció használatát teszi lehetővé a tulajdonos számára. A Thematic UI segítségével a felhasználó úgy módosíthatja a felhasználó felületet, ahogyan azt az egyéni ízlése kívánja. Ráadásul a készülékek lehetővé teszik, hogy egyéni felületeinket is megalkossuk az UCS beállításoknál. A kijelzők a személyes igényekre szabhatóak, így kiválaszthatjuk a nekünk tetsző képeket, háttereket és színeket.

SOULSOULAz 'Ultra Edition' széria extrém módon vékony és minimalista stílusának folytatásaként, aSoul mobil metál felépítésével és természetes színvilágával prémium kategóriás külsőt kapott.

„A SOUL kifejlesztésekor abból indultunk ki, hogy minimalizáljuk a készülék összes összetevőjét, ezáltal egy szép, ugyanakkor egyszerűen kezelhető terméket adjunk a felhasználók kezébe."mondta Minhyouk Lee, a Samsung vezető mobil készülék tervezője.

Az alig 12,9 mm vastag  készüléket 5 megapixeles kamerával, arc felismerő funkcióval, kép stabilizátorral és multimédiás adottságokkal szerelték fel, amelyek számos felhasználó igényt elégítenek ki. A készülék újdonságai között szerepel a WDR (Wide Dynamic Range) technológia is, amelyet napjainkban a legújabb digitális kamerákba építenek be.

Internetezéskor a 7,2 Mbps HSDPA funkció óriási lehetőségeket biztosít a kép és video megosztók, illetve letöltések terén. Az Internet kapcsolatnak köszönhetően, a 3G-nél is gyorsabb sebességgel tölthetünk le zenét a telefonunkra. A zene könyvtár vezérlőjével és a digitális erősítővel a zenekedvelők is igényre szabott lehetőségek közül választhatnak, amelyeket tovább fokoz a Bang&Olufsen ICEpowe® technológia, valamint a 3,5 Φ headset adapter.

Európában áprilisban kerül forgalomba.

http://www.samsungmwc.com/

Samsung SOUL műszaki jellemzők

Frekvencia

HSDPA (7,2 mbps)  GPRS/EDGE Tri-Band

Kamera

5 Megapixeles kamera

Power LED

Auto Focus

Wide Dynamic Range (WDR), Arc felismerő

Kép stabilizátor, kép szerkesztő

Kijelző

2,2 colos 16M QVGA TFT LCD kijelző

Specifikációk

DRM 2.0 +MDP (WMDRM)

Magic Touch by DaCPTM

Felhasználó által változtatható grafikai felület

FM rádió

Multi-format Audió&Video

Bluetooth Sztereo Headset (A2DP)

Bluetooth 2.0 / USB 2.0

Memória

Belső memória + micro SD bővíthetőség

Méret

104 X49 X12,9 mm

* A műszaki jellemzők előzetes bejelentés nélkül változhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük