2024.május.23. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

SSD-k, titkosított pendrive-ok és mobil megoldások a Kingston idei kínálatában

2 perc olvasás

index_82.jpgDCU1000 PCIe NVMe U SSD

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ egyik független memóriagyártójának leányvállalata – a CES® kiállítás alkalmából bemutatja legújabb és bevezetés előtt álló termékeit, köztük nagyvállalati SSD kínálatát az M.2-től az U.2-ig, titkosított USB-meghajtókat, valamint az átlagfelhasználók számára tervezett mobil és beágyazott megoldásokat.

 

A Kingston magasszintű technológiai fejlesztései minden területen stabil megbízhatóságot, biztonságot és maximális teljesítményt nyújtanak. Ezek közül a vállalat az alábbi termékeket ismerteti az érdeklődőkkel a CES nemzetközi kiállításon:

 

  • Nucleum hétportos USB-C elosztó: a Nucleum új tag a Kingston iPhone-és iPad-tárkapacitást bővítő Bolt USB-meghajtót is magában foglaló, mobil életstílust kiszolgáló termékcsaládjában; a korlátozott számú C típusú USB-porttal rendelkező MacBookok funkcionalitásának bővítésére tervezték. 

 

  • Új, többmeghajtós DCU1000 PCIe NVMe U.2 SSD megoldás: tíz bővítőhelyes, 1U méretű rackszerverbe tervezve. Jól skálázható és nagy teljesítményt biztosít az U.2-es portok idén várható elterjedésével. A demó során bemutatott tíz bővítőhelyes termékhez összesen 40 fizikai SSD csatlakoztatható.

 

  • DCU1000 és DCP1000 NVMe SSD: a 8K RED Raw és a 4K 16-bit float EXR technológiához nyújtott valós idejű lejátszási, szerkesztési és színkorrekciós képességek bemutatása.

 

  • UV500 SATA SSD család (2,5”, M.2 és mSATA): 3D NAND technológiát használ és támogatja a TCG Opal titkosítást.

 

  • A1000 M.2 PCIe NVMe SSD: bevezetés előtt álló, kedvező árazású termék, amely jól szemlélteti a fogyasztók számára a PCIe teljesítményelőnyeit a SATA-hoz képest.

 

  • Mindennapi fogyasztói termékekben megtalálható különféle beágyazott memóriamegoldások.

 

  • A Kingston és az általa 2016-ban felvásárolt IronKey titkosított USB-kulcsok teljes kínálata.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.