2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Kingston hétportos USB-C elosztó a MacBook tulajdonosoknak

3 perc olvasás

kingston_nucleum_feature_illustration.jpgA Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – a CES® kiállítás alkalmából ma bemutatta a Nucleum hétportos USB-C Hubot. Az elosztó ideális az újabb MacBookokhoz, mivel további USB-A és USB-C portokat, valamint HDMI és SD/micro SD kártyahelyeket biztosít a felhasználók számára.

 

A Nucleum portjai az összes gyakori kiegészítőt kiszolgálják, pl. az egeret, a billentyűzetet, sőt akár a második monitort is. A felhasználók produktívabban dolgozhatnak, hiszen mind a hét portot egyidejűleg vehetik igénybe, sőt a MacBook® töltésével párhuzamosan külső merevlemezt futtathatnak, és iPhone®-jukat is tölthetik.

 

Az USB 3.0 portok és a wifi-eszközök (pl.: routerek, vezeték nélküli egerek és billentyűzetek) között néha elektromágneses interferencia lép fel. Az USB 3.0 adatspektrum által keltett szélessávú zaj hatással lehet a közelben működő, 2,4 GHz-en sugárzó vezeték nélküli rádióvevők működésére. Ennek elkerülése érdekében a Nucleum árnyékolása és különleges portelhelyezése enyhíti az elektromágneses interferenciát: az USB-portok árnyékoltak, az A és C típusú portok pedig nem egymás mellett, hanem ellentétes oldalon helyezkednek el. Ez csökkenti az interferencia esélyét, és nagyobb távolságot biztosít a portok között, hogy a különböző méretű csatlakozók és tápadapterek elférjenek egymás mellett.

 

„Egyre nagyobb az igény az olyan kiegészítők iránt, amelyek több gazdagépet is képesek C típusú csatlakozókkal kiszolgálni. A Nucleummal egy olyan praktikus és hordozható, többfunkciós hub kialakítására törekedtünk, amely megfelel a felhasználók mobil igényeinek” – mondta Valentina Vitolo, a Kingston® EMEA-régióiért felelős Flash üzletágigazgatója.

 

Az egyelőre az Egyesült Államokban kapható Nucleum az első negyedévben jelenik meg az Egyesült Királyságban és a Csendes-óceán ázsiai partvidékeinek egyes országaiban. Két év garancia jár hozzá, ingyenes műszaki támogatással. További információért látogasson el a www.kingstongo.com/nucleum oldalra.

 

A Nucleum jellemzői és műszaki adatai:

  • Több pixel: Nagyobb méretben kell dolgoznia? A Nucleum révén 4K felbontású HDMI-kimenettel is kiegészítheti noteszgépét.
  • Továbbított teljesítmény (power pass through): Nagyobb teljesítmény iPhone®-hoz, Bluetooth fejhallgatókhoz és más eszközökhöz.
  • Egyidejű használat: Az összes eszközt egyszerre szeretné használni? Nem probléma! Csatlakoztasson mindent, és máris indulhat a munka.
  • Hordozhatóság: Ezt a kisméretű USB-C elosztót tényleg kényelmesen bárhová magával viheti.
  • Alkotóközpont: Az SD és a microSD kártyahelyeknek köszönhetően bárhol készíthet felvételeket, majd feltöltheti és szerkesztheti őket.
  • Kompatibilitás: A Nucleum kompatibilis az új MacBookokkal.
  • Többportos adapter: Nem kell több dongle-t magával vinnie az eszközök csatlakoztatásához.
  • Méret (kábel nélkül): 127 mm x 45 mm x 14,2 mm
  • Méret (kábellel): 276,4 mm x 45 mm x 14,2 mm
  • Súly: 92,4 g

 

Nucleum (termékazonosító: C-HUBC1-SR-EN)

Portok

·         USB-C (tápellátás)

·         USB-C (adat)

·         HDMI

·         USB-A (2 db)

·         SD

·         microSD

HDMI-szabvány

v1.4 (4K felbontás támogatása)

USB-C

Adat: USB 3.1 Gen 1 (5 Gb/s)

USB-A

Adat: USB 3.1 Gen 1 (5 Gb/s)

Tápellátás: 5V/1,5A

SD-kártyaolvasó

SD/SDHC/SDXC UHS I-II

microSD-kártyaolvasó

microSD/microSDHC/microSDXC UHS-I

Továbbított teljesítmény

Max. 60W

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.