2024.március.03. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szeretné, ha fűtése csodájára járnának?

2 perc olvasás
Egy modern fűtési típust mutatunk be, ami még mindig gyerekcipőben jár Magyarországon. Eljött az elektromos fűtés ideje.
futes

Ha nem elégszik meg annyival, hogy a fűtése jól működik, hanem ennél valamivel többre, különlegesre vágyik, akkor az infrapanel az, amit keres. Hogy miért? Az infrapanel egy olyan fűtés, amiről sok esetben meg sem lehet mondani, hogy fűtés, de ennek ellenére is roppant hatékony, korszerű, ráadásul a fenntartása nem kerül vagyonokba. Nézzük sorjában!

Az elektromos fűtés egyik változatáról van szó, amiről nem árt leszögezni az elején, hogy nem csak egy divathóbort, elég ehhez megnéznünk a hatásfokát, ami negyven év alatt nulla százalékkal csökken. Olyan megoldásról van szó, ami ízlésünktől függően lehet rejtett, de lehet akár nagyon is szem előtt. Az intelligens termosztátokkal kombinálva pedig még jobban személyre szabhatóvá válik a rendszer, teljesen igényeink szerint kialakítva a működését. Nézzük meg kicsit közelebbről, mitől ennyire különleges ez a fűtési megoldás.

Sok fürdőszobában jelent gondot, hogy kevés a hely egy fűtőtestnek is, az pedig szinte mindegyikben kényelmetlenségeket okoz, amikor bepárásodik a tükör. Erre létezik egyszerre is megoldás, egy tükörbe rejtett fűtőpanel formájában. Ez a megoldás nem csak az otthonokban, hanem a szalonokban is nagy segítséget jelenthet. Talán kevesen gondolnák, hogy ma már nem sci-fi, hanem a valóság, hogy egy festménnyel is fűthetünk. Bizony! Vagy egy családi fotóval. De itt még nem ér véget az elképesztő lehetőségek sora, hiszen akár világításnak is használhatóak ezek a panelek, ha éppen olyan típust választunk, ha pedig belegondolunk, ez komoly lehetőségeket jelent a lakberendezésben is. Egy olyan olvasósarok, ahol nem csak melegebb van, de külön lámpát sem kell felszerelni – köszönhetően a beépített a lednek –, maga a megtestesül álom minden könyvrajongó számára. De ne feledkezzünk meg az olyan helyzetekről sem, amikor egy újabb taggal bővül a család, és kiegészítő fűtésre a szükségünk. Legyen szó egy kisbabáról, akinek extra melegre van igénye az első időszakban, de akár egy új kedvencről, cicáról, kutyáról, aminek szeretnénk biztosítani a megfelelő hőmérsékletet, a fűtőpanel praktikus és hosszú távra szóló megoldást jelent, aminek garantáltan csodájára járnak majd az ismerőseink!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.