Változatos, vonzó ajánlatokkal, kedvezményekkel teszi színesebbé a Telekom az őszi-téli hétköznapokat. Akik hasznos és trendi ajándékkal, minőségi otthoni és mobil eszközökkel, szolgáltatásokkal szeretnék meglepni szeretteiket karácsonykor, továbbá kényelmesen, gyorsan és akciós áron szeretnének vásárolni, érdemes felkeresniük a Telekom weboldalát a www.telekom.hu/karacsony címen.

Változatos, vonzó ajánlatokkal, kedvezményekkel teszi színesebbé a Telekom az őszi-téli hétköznapokat. Akik hasznos és trendi ajándékkal, minőségi otthoni és mobil eszközökkel, szolgáltatásokkal szeretnék meglepni szeretteiket karácsonykor, továbbá kényelmesen, gyorsan és akciós áron szeretnének vásárolni, érdemes felkeresniük a Telekom weboldalát a www.telekom.hu/karacsony címen.


4G-képes
* okostelefonok vonzó feltételekkel

Az új, vagy lejárt hűségidővel rendelkező Telekom előfizetők most a divatos, 4G-képes okostelefonokat (mint például a Nokia Lumia 925, a Samsung Galaxy S4, a Sony Xperia Z, az LG G2 és a HTC One) részletre történő vásárlása esetén 0 Ft kezdőrészlettel elvihetik, amennyiben – minden alapdíjas irányban korlátlan belföldi hívásokat és SMS-eket tartalmazó – Next M díjcsomagot vásárolnak, és a díjcsomagra 2 év hűségidőt vállalnak (mobilelőleg befizetése szükséges).

Számos további készülék havidíjas előfizetéssel, 2 éves hűséggel a Telekom üzletekben elérhető árhoz képest 20 vagy akár 50 százalékkal olcsóbban vásárolható meg online a Telekom webshopjában.

 

Dupla telefonálás és net
A www.telekom.hu oldalon történő online vásárlás esetén kedvezményben részesülhetnek azok, akik havidíjas előfizetést választanak 2 éves hűséggel készülékkel vagy anélkül, illetve Domino előfizetést vásárolnak új mobilkészülékkel, vagy akár 2 évvel meghosszabbítják meglévő havidíjas előfizetésük hűségét.

Telekom karácsonyi akciós kínálatában már 14990 Ft-tól megvásárolható okostelefon is található, mobilinternetezést is biztosító Domino Surf díjcsomaggal.  Azok, akik készülékkel vásárolnak Domino előfizetést a Telekom webshopjában, Domino egyenlegük mellé egyszeri, extra 2000 Ft értékű, hálózaton belüli, alapdíjas hívásirányokba felhasználható feltöltést és 200 MB adatforgalmat kapnak, amelyek 30 napig felhasználhatók belföldön.

A havidíjas előfizetést 2 éves hűséggel választók számára a vásárlás hónapjában (az első tört hónapban) és az első teljes hónapban a havi díj és a benne foglalt adatforgalom duplán forgalmazható le, vagyis ők a havi díj kétszeresét használhatják fel belföldi beszélgetésre és SMS küldésre, illetve a csomagban foglalt adatmennyiség kétszeresét belföldi internetezésre.

 

Értékes ajándékkuponok

Új vagy lejárt hűségidejű havidíjas előfizetésre vállalt hűségidő esetén a Telekom ügyfelei 5000 Ft-os mobiltartozékok online vásárlására jogosító kupont kapnak, amit 10000 Ft feletti egyösszegű vásárlásnál a telekom.hu honlapon válthatnak be.

Otthoni szolgáltatások vásárlása esetén, ha az ügyfelek egyes díjcsomagokra online csatornánkon vállalnak hűségidőt, akkor Líra és Regio kedvezményes kupont kapnak ajándékba, amely 25%-os egyszeri könyvvásárlási lehetőséget jelent 2014. január 31-ig a www.lira.hu , illetve 10%-os egyszeri játékkedvezményt biztosít 2013. december 31-ig a www. regio.hu weboldalakon történő vásárlás esetén. 

 

Kedvező áru táblagépek otthoni internet akciós havidíjjal

A Telekom számos eszközzel és szolgáltatással teszi színessé a karácsonyt. A kedvező áron elérhető otthoni internetcsomagok mellé a Telekom táblagépek változatos palettáját kínálja. A kedvezményes ajánlatok között 4G-képes tabletek, valamint most 0 Ft-os kezdőrészlettel elvihető, WiFi-képes Samsung táblagép is megtalálható (2 év hűséggel, kamatmentes részletre otthoni internet csomaggal), amihez online vásárlás esetén ajándék tok is jár. Ráadásul most a NetMánia csomagok havi díja az első két hónapban csupán 1990 Ft.

 

Galaxy Gear okosóra a karácsonyi kínálatban

Telekom karácsonyi választékában a Samsung új, luxus megjelenésű okosórája, a GALAXY Gear is megtalálható. Az óra képes felcsatlakozni a közelében lévő, meghatározott típusú Samsung okostelefonokra, és bizonyos funkciókat át tud venni azoktól.  Az óra és a telefon közötti kommunikációt Bluetooth kapcsolat teszi lehetővé. A GALAXY Gear tulajdonosa a csuklójáról fogadhatja és indíthatja a hívásokat, miközben a beérkező fontos értesítéseket a telefon a felvételkor automatikusan megjeleníti. A készülék érintőképernyőjén egyszerűen elérhető és ellenőrizhető a pontos idő, az üzenetek vagy a zenelejátszás. A készülék nem csak érintéssel irányítható, hanem hangutasítást is fogad. A GALAXY Gearrel fényképezni is lehet, segítségével gyors pillanatfelvételek készíthetők. Ráadásul a Gear az élmények azonnali megosztását is lehetővé teszi a közösségi oldalakon.

 

Az ajánlatokról, kedvezményekről további részletek és feltételek a www.telekom.hu/karacsony címen olvashatók.

 

*A Telekom 2012 januárjában – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – indította el a 4G/LTE alapú mobilinternet kereskedelmi szolgáltatást. Múlt év végére megvalósult Budapest – lakosságra vetített – 99%-os kültéri 4G/LTE lefedettsége, míg Budapest – lakosságra vetített – beltéri 4G/LTE lefedettsége is 83 %-ra növekedett. A szolgáltatás jelenleg az ország lakosságának közel 40%-a számára érhető el kültéren.  A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a jelenlegi 4G/LTE lefedettséget a hálózati fejlesztések során, és ezzel már a lakosság 80%-a számára teszi elérhetővé a legmodernebb mobiltechnológiát. A kültéri lakossági lefedettség %: a lakosság bejelentett lakcíme szerinti lakossági eloszlástérkép alapján a kültéren lefedettnek tekintett pontok által meghatározott területeken élő lakosok számának és a teljes lakosságnak a százalékos aránya. A megadott területen a mobil internet szolgáltatás épületen kívül igénybe vehető.. A 4G által lefedett területek a www.telekom.hu/4G oldalon találhatók meg.