2023.szeptember.23. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szóljon az egészségről is a pünkösdi hosszúhétvége! — Szombaton a XIII. kerületbe érkezik az ország legnagyobb szűrőprogramja

2 perc olvasás

tarsadalmi-smal.jpgHarminchét korszerű, átfogó egészségvédelmi vizsgálat, látványos anatómiai bemutató, 30 Életmód Pont, életmód tanácsadás és az egészséggel, táplálkozással kapcsolatos játékos foglalkozások, többek között ezek a programok várják azokat, akik a pünkösdi hosszúhétvégén kilátogatnak Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának következő állomására, a XIII. kerületi Életmód Nap keretein belül megrendezett Danone Életmód Programra.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja egy tíz éves program, mely lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy az átfogó vizsgálatokat egy helyen és időben, azonnali kiértékeléssel elvégezhessék, így követve nyomon saját egészségi állapotának alakulását. A Danone támogatásával is megvalósuló ez évi program, „Megelőzés éve 2018-2019” elnevezésű kampánysorozatának legfőbb célja, hogy kortól, nemtől, lakhelytől és foglalkozástól függetlenül minden magyar állampolgár számára elérhető legyen az egészségfelmérés, valamint táplálkozási és életviteli tanácsadás révén az egészségmegőrzésre is lehetőséget biztosítson.

 

A szombati programon az érdeklődők különféle egészségügyi szűréseken és életmód tanácsadáson vehetnek részt. Egyedülállóan Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjában érhető el a látványos anatómiai bemutató, a 3D anatómiai mozisátor, ahol virtuális valóságszemüvegek segítségével bepillantást nyerhetnek a látogatók az emberi test belsejébe, működésébe. Emellett szakemberektől kaphatnak segítséget azok, akik le szeretnének szokni a dohányzásról, számukra a legmegfelelőbb sportot kívánják megtalálni, vagy akik egészségesebben szeretnének táplálkozni. 

 

A program arany fokozatú stratégiai partnere a Danone Magyarország Kft. a XIII. kerület ”állampolgáraként” szintén részt vesz az Életmód Napon. A helyszínen felállított Danone sátorban egészségtudatosággal, egészséges táplálkozással és ahhoz kapcsolódó edukációval kapcsolatos programokban lehet részt venni a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) együttműködésében. Interaktív játékkal, kóstoltatással és játékos GifyMata fotózással is várják az érdeklődőket.

 

Az esemény helyszíne: Duna Terasz, XIII. Budapest, Kárpát utca 38. mögötti füves terület

Időpont: 2018. május 19. 10:00-17:00

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.