2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tökéletes minőségben élvezhetjük a focivébét a Mammutban is — Az LG W8 és W7 OLED tévékkel várja a rajongókat

2 perc olvasás

unnamed_39.jpgAz LG a Mammutban felállított tévékészülékein napközben élőben közvetíti a mérkőzéseket egészen a világbajnokság végéig, július 15-ig. A meleg vagy eső elől menekülők a klímával ellátott bevásárlóközpontban élvezhetik a focihangulatot, és azoknak sem kell lemaradniuk a meccsekről, akik vásárolni indulnak. A gyártó nem véletlenül állította ki a készülékeket: a világbajnokság idején a televíziók iránt is megnő a kereslet, így a legnagyobb márkák is a mérkőzések idejére időzítik aktivitásaikat.

 

Az LG a labdarúgó-világbajnokság idejére egy különleges, foci tematikájú installációt alakított ki a Mammut 2-ben: a kihelyezett babzsákfoteleken négy kiváló minőségű televízión, négy oldalról is lehet nézni napközben a futballmeccseket, így az érdeklődők vásárlás közben is követni tudják kedvenc csapataikat.

A kiállított W8 és W7 OLED tévék képesek megteremteni a végtelen kontrasztarányt: a tökéletes fekete mellett a színek élénken és részletgazdagon jelennek meg a képernyőn. A televíziók legújabb generációjában már több mint 8 millió önállóan világító képpont felel a tökéletes színek megjelenítéséért, lefedve a teljes színskálát. A focikapuban vékony rögzítőkkel elhelyezett, kevesebb, mint 4 milliméteres vastagságú W7 és a W8 OLED tévék lebegő hatást keltenek, kiemelve a készülékek légies formatervezését.

 

A két OLED televízió mellett két nanocellás, szintén 4K képminőségű UHD televízió is helyet kapott a szurkolói bázison, melynek képernyőjét akár 60 fokos betekintési szögből is bátran nézhetjük, hiszen a kijelző ebben az esetben is élethű, torzításmentes színeket és fényerőt biztosít.

 

A szurkolói bázis a Mammut 2 szökőkútjának helyén, a földszinten kapott helyet, és egészen július 15-ig várja a szurkolókat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.