2023.október.01. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Trendrakás — Mikroblog a T-Mobile-tól a Nokia Windows Phone kommunikáció egyik elemeként

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57528"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_318.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="59" /></a></span>Meghatározó trendek és lenyűgöző hétköznapok - ezzel a bevezetéssel hirdeti magát a <a href="http://trendrakas.hu/" target="_blank">http://trendrakas.hu</a> mikroblog, amely egyszerre tartalomszolgáltató és tartalombefogadó platform is.</p><p>

image2 318.thumbnailMeghatározó trendek és lenyűgöző hétköznapok – ezzel a bevezetéssel hirdeti magát a http://trendrakas.hu mikroblog, amely egyszerre tartalomszolgáltató és tartalombefogadó platform is.

image2 318.thumbnailMeghatározó trendek és lenyűgöző hétköznapok – ezzel a bevezetéssel hirdeti magát a http://trendrakas.hu mikroblog, amely egyszerre tartalomszolgáltató és tartalombefogadó platform is.

A főleg fotó- és videóposztokból álló mikroblog naponta akár 6-8 alkalommal is frissül. A blog célközönsége az a kreatív, alkotó, wow-élményt kereső prémium közösség, amely magától is hajlamos  másokat magához láncoló, elképesztő tartalom felkutatására, sőt előállítására. Mindehhez a motort a célcsoport számára ismert és kedvelt Tumblr szolgáltatás biztosítja. A Trendrakás olyan olvasókra számít, akik előszeretettel fogyasztják a mainstream média (ideértve a nagyobb hírportálokat is) kínálatából kilógó színes tartalmakat, ismerik az utóbbi idők mémeit, esetleg fotóznak, filmeznek, aktívan használják a digitális kultúra eszközeit és szívesen részt vesznek az ott kialakuló párbeszédben. Ráadásul a mikroblog írásába, készítésébe ezúttal ők maguk is becsatlakozhatnak, a beküldésre a Rakj trendet! szlogennel hívják fel a figyelmet. A linken keresztül belépve az olvasó maga is előállíthat blogposztot és vendégszerzővé válhat.

A Trendrakás a T-Mobile Nokia Windows Phone-okat bevezető kampányának social mediára hangolt eleme. A kampányt emellett ATL, BTL és hagyományos PR aktivitás kíséri.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.