2023.november.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tüneményes zenei élményeket és formabontó technológiai megoldásokat ígér a Telekom Electronic Beats – Žagar együttműködés 2018-ban

2 perc olvasás

zagar_12_mockup1_teb.jpgÉlő streamen bárki követheti a Žagar április 7-i koncertjét. A napokban megjelenik egy új remix vynil lemez, ősszel pedig egy vadonatúj stúdióalbum. A Telekom Electronic Beats égisze alatt fomabontó digitális megoldásokkal gazdagított zenei élmények és más meglepetések is várják a rajongókat az év során.

 

A 2018-as évben számos új különleges projektre készül a Žagar, amelyekhez a Telekom Electronic Beats izgalmas technológiai megoldásokat ad hozzá, a Telekom maximális sebességű hálózata pedig elősegíti, hogy mindenkihez eljuthassanak a különleges koncertélmények. A zenekar idei tervei között szerepelnek exkluzív koncertek, egy Anniversary Remix megjelenés és egy vadonatúj stúdióalbum. Az új lemezhez új videoklip is forog majd, de a hagyományos videoklip formátum mellett interaktív mobilapplikációk is készülnek, valamint 3D animációs játékokba is bevonja a csapat a kreatív rajongókat.

 

Az év folyamán két koncertet is élő streamen követhetnek majd azok a rajongók, akik nem jutnak el a buli helyszínére. Elsőként a Žagar április 7-én a Dürer-Kertben tartandó koncertjét követhetik majd az internetezők élőben a Telekom Electronic Beats hazai weboldalán. A rajongók itt már megvásárolhatják a szintén a Telekom Electronic Beats zászlaja alatt megjelenő új remix-lemezüket is.

A Zságer Balázs vezette Žagar zenekar megalakulása óta megalkuvás nélkül, bátran járja a saját útját – inspiráló, felemelő zenei és képi világot teremt közönségének. A hazai elektronikus szcéna éllovasaként a legprogresszívebb audiovizuális technológiát alkalmazza a koncertjein és album-kampányaihoz egyaránt. A Local Broadcast c. debüt albumukkal azonnal kivívták az elektronikus zenei színtér elismerését. A Szezon és a Wings of Love közönségsikerei után a Light Leaks c. lemezük számos nemzetközi blogon visszhangra talált, számait több brit rádió, köztük a BBC is játszotta. A csapat számos európai nagyvárosban játszott már, a Depeche Mode előzenekaraként is felléptek. Számos filmben illetve TV-sorozatban hallhatóak a zenéik, pl. a CSI helyszínelők című sorozatban. Idén tavasszal egy Remix vinylt adnak ki – az eddigi lemezeik legjobb számait többek között olyan neves producerek gondolták újra, mint Vakula, Kellerkind vagy Terry Lee Brown Jr.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.