2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új arculattal, új szolgáltatásokkal indítja a jövő évet az Adverticum

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/56839"><img class="image image-preview" src="/files/images/log%C3%B3%20vari%C3%A1ns.jpg" border="0" width="451" height="156" /></a></span></p><p>Kívül-belül megújul a hazai fejlesztésű hirdetéskiszolgáló rendszer, az Adverticum AdServer. Színesebb, dinamikusabb logót, figyelemfelkeltőbb arculatot kapott a cég weboldala, de számos, a rendszert érintő újítással is találkozhatnak a jövő év elejétől a felhasználók,.

 

Kívül-belül megújul a hazai fejlesztésű hirdetéskiszolgáló rendszer, az Adverticum AdServer. Színesebb, dinamikusabb logót, figyelemfelkeltőbb arculatot kapott a cég weboldala, de számos, a rendszert érintő újítással is találkozhatnak a jövő év elejétől a felhasználók,.

 

Kívül-belül megújul a hazai fejlesztésű hirdetéskiszolgáló rendszer, az Adverticum AdServer. Színesebb, dinamikusabb logót, figyelemfelkeltőbb arculatot kapott a cég weboldala, de számos, a rendszert érintő újítással is találkozhatnak a jövő év elejétől a felhasználók,.

Az Adverticum létrehozott egy úgynevezett demo site-ot, ahol a hirdetők, tartalomszolgáltatók, értékesítők valós környezetben nézhetik meg az Adverticum AdServer által biztosított banner típusokat, ezzel is megkönnyítve a kampánytervezést. Az oldalon átlátható, letisztult formában található meg az összes választható banner megjelenési forma, de természetesen az Adverticum AdServere lehetőséget biztosít egyéni display típusok megvalósítására is.

 A megújulást kíséri a december közepén indult Adverticum image reklámkampány is, amellyel számos szakmai és életmód oldalon találkozhatnak az internetezők. A kampány szlogenje, Adverticum AdServer – Cég a banner mögött, célja, hogy ne csak a szakmai közönség, hanem az üzleti, hirdetői célcsoport előtt is egyértelművé váljon, hogy a hazai weboldalakon látott bannerek túlnyomó részét az Adverticum AdServere szolgálja ki. A hirdetők és a vállalati szegmens napjainkban még ritkán alkalmaz saját hirdetéskiszolgáló rendszert, pedig céljaik hatékonyabb elérését nagyban segítheti az Adverticum felkészült szakemberei által kínált megoldások.

Célunk, bevinni a köztudatba, hogy mire használható az Adverticum AdServer. Egy hirdetés megrendelőjének, egy üzleti weboldal tulajdonosának ugyanolyan fontos, hogy beállítható legyen egy adott reklám megjelenésének pontos ideje és célcsoportja, mint egy médiumnak. A megrendelőnek azt is érdemes tudnia, hogy az adott hirdetés hányszor jelent meg, mennyi internetezőhöz jutott el, és persze, hogy hányan kattintottak rá, jutottak el a hirdető weboldalára, hányan kezdeményeztek akciót ott, hány vásárlót hozott egy kampány. Ehhez biztosít magas szintű, technológiai megoldást az Adverticum AdServere." – fejtette ki Szutor Ferenc, az Adverticum Zrt. kereskedelmi igazgatója, aki hozzátette:

A december közepétől január végéig tartó kampány keretében bannerek és PR cikkek jelennek meg szerte a weben, szakmai és életmód oldalakon, többek között a Nők Lapja Café, a Piac és Profit, a Figyelő.hu, a marketinginfo és a btl.hu oldalain.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.