www.hirstart.huwww.hirstart.hu

A 2002-ben alakult Hírstart praktikus, testre szabható hírböngésző lehetőségeket kínál, ezen felül a felhasználó érdeklődésének megfelelően módosíthatja magát a Hírstart címoldalt is.

 

 www.hirstart.huwww.hirstart.hu

A 2002-ben alakult Hírstart praktikus, testre szabható hírböngésző lehetőségeket kínál, ezen felül a felhasználó érdeklődésének megfelelően módosíthatja magát a Hírstart címoldalt is.

 

„Saját Hírlap" A legjelentősebb újítás a „Saját hírlap" nevű oldal, melyet az olvasó pár perc alatt saját igényei, szokásai szerint alakíthat át, meghatározva, hogy mely források híreit és milyen sorrendben szeretné megjeleníteni.A Saját hírlap bejelentkezés nélkül is használható, de egy gyors és egyszerű regisztráció után a belépett felhasználók bármelyik számítógépről elérhetik személyre szabott Hírstartjukat és a Saját Hírlapot is.

A Hírstart nyitóoldalán továbbra is megtalálhatóak minden téma legfrissebb hírei, illetve a Hírfolyam névre átkeresztelt dobozban továbbra is megjelennek témától függetlenül a legfrissebb hírek.Egy csokorban az azonos témájú hírek

A Témák menüpont alatt tematikus csoportosításban tekinthető át a nap összes híre rendszerezve (autó-motor, belföld, bulvár, életmód, gazdaság, infotech, kultúra, külföld, sport és tudomány).

Fontos újítás, hogy mostantól a Hírstart kötegbe gyűjti az azonos témájú híreket, minden cím alatt jelöli, ha az adott témában több cikk is megjelent, így könnyen megtudhatjuk például, hogy az egyes hírforrások milyen megközelítésben, hogyan tálalják ugyanazt a hírtHírstart komolyan és könnyedénIgazi újdonság, hogy egy kattintással két nézet között választhatunk a fejléc jobb oldalán. A „komolyan" és „könnyedén" átváltásával hasonló elrendezésben, de más-más témájú hírek dominálják a nyitóoldalt.

A regisztrált felhasználók pár kattintással visszajelzést is adhatnak az olvasott hírekről a címek alatt látható „Értékelés" opcióra kattintva. A pozitív és negatív értékelések alapján a Hírstart új típusú toplistákat is közöl a hagyományos, kattintáson alapuló toplisták mellett.3000 hír 150 forrásból, rendszerezve, áttekinthetően

A Hírstart mára a leglátogatottabb hírgyűjtő site-nak számít Magyarországon. Naponta több mint 100 000 ezer* látogató keresi fel az oldalakat, ahol 2500-3000, világosan rendszerezett napi híranyag között informálódhat, mintegy 150 online forrásból. A Hírstart 2002 októberében, éppen hat évvel ezelőtt indult. A hírstartot a Sanoma Budapest Zrt Újmédia-divíziója gondozza.

*106 891 egyedi látogató munkanapokon, 2008. októberForrás: Medián Webaudit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük