2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új helyre költözik Tomajmonostora postája

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/627"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/postalogo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="54" /></a></span>Tomajmonostora postája új helyre, a település Integrált Közösségi és Szolgáltató Terébe költözik 2012. január 2-tól a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Magyar Posta Zrt. megállapodásának köszönhetően.</p> <p> 

Tomajmonostora postája új helyre, a település Integrált Közösségi és Szolgáltató Terébe költözik 2012. január 2-tól a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Magyar Posta Zrt. megállapodásának köszönhetően.

 

Tomajmonostora postája új helyre, a település Integrált Közösségi és Szolgáltató Terébe költözik 2012. január 2-tól a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Magyar Posta Zrt. megállapodásának köszönhetően.

 

Az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT) épületében szebb, kulturáltabb környezetben érhetők el a postai szolgáltatások.  A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) és a Magyar Posta Zrt. idén ősszel kötött megállapodása értelmében a két fél a Közösségi Terek kialakítását segítő programban dolgozik együtt annak érdekében, hogy a kisközségekben javuljanak a postai kiszolgálás körülményei. Tomajmonostora az első település, ahol az együttműködés révén az IKSZT-be költözik a posta.

 

A költözés után a posta új címe: 5324Tomajmonostora, Széchenyi u.63/a

 

A posta az átadást követően, 2012. január 2-tól a szokásos nyitva tartással, hétfő-péntek: 8.00-12.00 és 12.30-15.00 óráig várja ügyfeleit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.