2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

11 millió SMS-t küldtek a T-Mobilosok az ünnepek alatt

1 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56862"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_373.jpeg" border="0" width="289" height="174" /></a></span> </p><p>Változóban mobilkommunikációs szokásaink: Csökkenőben  az ünnepi SMS forgalom, ugyanakkor egyre többen használják ki az okostelefonok és a mobilinternetezés nyújtotta kényelmet.</p> <p><strong> </strong>

Változóban mobilkommunikációs szokásaink: Csökkenőben  az ünnepi SMS forgalom, ugyanakkor egyre többen használják ki az okostelefonok és a mobilinternetezés nyújtotta kényelmet.

 

Változóban mobilkommunikációs szokásaink: Csökkenőben  az ünnepi SMS forgalom, ugyanakkor egyre többen használják ki az okostelefonok és a mobilinternetezés nyújtotta kényelmet.

 

Az ünnepi szezonban a T-Mobile-nál az okostelefonok részesedése a friss eladásokból már megközelítette a 70%-ot, sőt az előfizetéses ügyfelek esetében az arány még magasabb, 80% közelében járt. Az okos készülékek segítségével már útközben is válthatunk e-mailt és chatelhetünk ismerőseinkkel, illetve könnyen megoszthatjuk élményeinket a közösségi médiafelületeken. Feltehetően ez is szerepet játszik abban, hogy az utóbbi években enyhén csökkenő tendenciát mutat az ünnepek alatt küldött SMS-ek száma – az idén 11 millió szöveges üzenetet indítottak a T-Mobile-os ügyfelek. Ez az SMS forgalom persze még így is kimagasló: egy átlagos munkanaphoz képest ötszörös-hatszoros SMS forgalom tapasztalható az ünnepek alatt, a legforgalmasabb órák pedig idén is szilveszter éjszakájára várhatók.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.