jobinfoTartalmában és arculatában is megújult a Hírek Média integrált álláskeresõ portálja, a http://www.jobinfo.hu/  Az álláskeresõk számára bérkalkulátor, személyre szabott részletes keresés, valamint folyamatosan frissülõ szakcikkek nyújtanak segítséget az elhelyezkedésben.

jobinfoTartalmában és arculatában is megújult a Hírek Média integrált álláskeresõ portálja, a http://www.jobinfo.hu/  Az álláskeresõk számára bérkalkulátor, személyre szabott részletes keresés, valamint folyamatosan frissülõ szakcikkek nyújtanak segítséget az elhelyezkedésben.

Megújult Magyarország legtöbb pozícióját egy helyen megjelentetõ állásszemlézõ oldala, a Jobinfo.hu. A naponta száznál is több új állást kínáló Jobinfo.hu mostantól nagyobb rálátást biztosít mind a munkaerõ-, mind az oktatási-továbbképzési piacra. Az oldalba integrált, korábban önállóan mûködõ Képzésinfo.hu olyan linkgyûjtemény, amely az MBA képzésektõl a nyelvtanfolyamokon keresztül akár az autósiskolákig egy helyen mutatja be az oktatási intézmények kínálatát. ?Szintén a nagyobb tájékozottságot segíti majd az oldalunkon elhelyezett bérkalkulátor is, amelynek segítségével bárki kiszámolhatja az általa elképzelt bér adóterheit, és az azután járó munkáltatói költségeket" – mondta el Kristók Balázs, a Hírek Média KKV üzletágának igazgatója. Emellett a rendszeresen frissülõ szakcikkek hasznos tanácsokat adnak a megfelelõ önéletrajz összeállításához és az állásinterjúkon való viselkedéshez, de az álláskeresõk értesülhetnek a munkaerõpiacot érintõ legújabb jogszabályi vagy szakpolitikai változásokról is.

Az álláskeresõk és a HR szakemberek számára egyaránt könnyebbséget jelent, hogy a Jobinfo.hu mostantól lehetõséget ad önéletrajzok feltöltésére. ?A bõvített regisztrációs formula segít abban, hogy a CV esetleges formai gyengeségei ne rontsák a pályázók esélyeit" – hangsúlyozza Kristók Balázs. A szakember hozzátette, az egységes formátum ugyanakkor az állásportál szolgáltatásait használó munkaközvetítõket is segíti. A Jobinfo.hu a beérkezõ önéletrajzokból ugyanis olyan több ezres adatbázist épít, aminek speciális keresõfelületén keresztül a HR szakemberek könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelõ pályázót.

A megújuló tartalomhoz megújuló designt is illesztettek az állásportál munkatársai.
 

?A fejlesztés, nem csak a Jobinfo.hu oldalt érinti, a hozzá kapcsolódó hírlevél is új külsõt kapott" – mutat rá Kristók Balázs, aki szerint az új arculat mindenben igazodik a kor elvárásaihoz, és megkönnyíti a szolgáltatások használatát is.

A Jobinfo.hu integrált álláskeresõ portált 2003. augusztusában indította el a Hírek Média. A szolgáltatás rövid idõ alatt a hazai online állásportálok meghatározó szereplõjévé nõtte ki magát.

Az évrõl évre dinamikusan növekvõ Jobinfo.hu online álláskeresõ jelenleg már 150 000 regisztrált pályázót tartalmaz. Az állásportálon közvetlenül lehet álláshirdetéseket feladni, de emellett úgynevezett szemlézõ oldalként is mûködik a szolgáltatás:  a direkt módon feladott álláshirdetéseken túl a személyzeti tanácsadók és a vállalati karrieroldalak, valamint két jelentõs állásportál – a Profession.hu és a CV Online – állásajánlatai is megtalálhatók egy helyen. Ennek következtében a Jobinfo.hu integrált álláskeresõn  ma már folyamatosan 8 000 és 10 000 között mozog az aktuális állásajánlatok száma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük