2022.augusztus.13. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új szolgáltatóhoz költözött a hasznaltauto.hu Magyarország legnagyobb autós hirdetési oldala

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/22108"><img class="image thumbnail" src="/files/images/haszn.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="52" /></a></span>2009 január 15-én fejeződött be a Magyarország legnagyobb autós hirdetési oldalát kiszolgáló szerverpark költöztetése. A Használtautó Kft. gépei mostantól a Proserver terméből üzemelnek. </p><p>

haszn.thumbnail2009 január 15-én fejeződött be a Magyarország legnagyobb autós hirdetési oldalát kiszolgáló szerverpark költöztetése. A Használtautó Kft. gépei mostantól a Proserver terméből üzemelnek.

haszn.thumbnail2009 január 15-én fejeződött be a Magyarország legnagyobb autós hirdetési oldalát kiszolgáló szerverpark költöztetése. A Használtautó Kft. gépei mostantól a Proserver terméből üzemelnek.

A www.hasznaltauto.hu gépparkjának növekedése és technológiai fejlesztése miatt költözött új szerverterembe. Jelenleg az oldal napi egyedi látogatóinak átlaga 110 000 felett van, a napi oldalletöltések száma pedig közel 10 millió.

„Az egyedi látogatók és a napi oldalletöltések emelkedő száma miatt, szerverparkunk működésében a legkisebb hiba is komoly következményekkel járhat. Ezért szervereinket a lehető legnagyobb biztonságban akarjuk tudni. Hosszú mérlegelés után döntöttünk a Proserver mellett, ami jelenleg hazánk legmodernebb szerverterme, és pontosan azt nyújtja nekünk, amit elvárunk: maximális biztonságot és minőségi szolgáltatást." – kommentálta a hírt Minkó László a Használtautó Kft. ügyvezető igazgatója.

„A 4000 gépes kapacitásra méretezett nettó 700 négyzetméteres termünk kihasználtsága az elmúlt egy év folyamán elérte a 75 százalékot és mostanra a Proserver a hazai szerverhoszting piac komoly szereplőjévé vált. Erre az egyik legjobb bizonyíték, hogy az ország legnagyobb webszerverei közül egyre többet köszönthetünk ügyfeleink között. Büszkék vagyunk rá, hogy a hasznaltauto.hu is minket választott, reméljük, hogy sok hasonló cég tisztel meg bizalmával a jövőben is." mondta Vashegyi Zoltán a Proserver ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.