2023.május.29. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új kiállítások felé nyit az AMC – magyar termékek Milánóban

2 perc olvasás

hotelbristolmilano_fiera_artigianato_2017jpg.jpgAz Agrármarketing Centrum (AMC) első alkalommal vett részt közösségi standdal a 22. Milánói Nemzetközi Kézműves Kiállítás és Vásáron (L’Artigiano in Fiera). Az AMC standján 2017. december 2-10. között a magyar kiállítók kiváló minőségű termékeket mutattak be, többek között szalámi és kolbászféleségeket, csokoládékat, gyümölcsborokat, kürtőskalácsokat, rózsafánkokat és savanyúságokat, illetve pálinkákat. A hazai ízekről, magyaros ételek bemutatásáról a 78. OMÉK-on nagy sikert aratott „Magyar Föld Legjava Bisztro” gondoskodott. A magyar standot Csiszár Jenő, milánói főkonzul ünnepélyes keretek között nyitotta meg.

Az Agrármarketing Centrum idén első alkalommal jelent meg a világ egyik legjelentősebb kézműves kiállításán, összesen 360 négyzetméteres területtel. A magyar közösségi kiállítók mellett kitelepült a „Magyar Föld Legjava Bisztro” elnevezésű melegkonyhás étterem is, ahol a látogatók megkóstolhatták a jellegzetes magyar ételeket és italokat.

A kiállításon egyedi, eredeti és kiváló minőségű kézműves termékekkel ismerkedhettek meg a látogatók, a világ minden tájáról. A vásár mellett színes programok (koncertek, főző show, táncelőadások) is várták az érdeklődőket. A magyar közösségi stand szintén bővelkedett attrakciókban: a Szárnyas Sárkányok – amely az egyik legnagyobb és legsikeresebb független utcaszínházi társulat Magyarországon – tartott gólyalábas felvonulást, a magyaros dallamokról pedig az Agyagbanda zenekar gondoskodott

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.