2022.augusztus.16. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új névvel lép be a lakóingatlanfejlesztési piacra az Immochan

3 perc olvasás

a_5.jpgAz Immochan az európai bevásárlóközpontok ingatlanpiacának egyik vezető helyét foglalja el 1050 alkalmazottal és közel 400 bevásárlóközponttal 13 országban Európában és Ázsiában. Az Auchan Holding részeként megalakuása óta az Auchan hipermarketekben található üzletsorok fejlesztése és üzemeltetése a cég fő feladata. Idén azonban vált a cég, és Ceetrus néven folytatja tovább, új koncepciókkal, tereket engedve a városok fejlesztésének. A magyarországi cég első lakóingatlan projektje már meg is valósult Magyarországon, a kecskeméti Boróka Park. Az új arculatot mind a 13 országban egyidőben vezeti be a vállalat.

 

Az 2030-ig megfogalmazott vízióban, mely 2016-ban készült el 13 ország munkájának gyümölcseként, urbanizációs fejlesztések, törekvéseket tűzött ki célul a vállalat vezetése, ezen belül lakóingatlanfejlesztés, irodafejlesztés területére terveznek belépni. Olyan tereket szeretne teremteni a vállalat, amelyek hozzájárulnak a közösségek épüléséhez és jobbá teszik azok mindennapjait. A hipermarketek és üzletsorok menedzselésén túlmutató projektek, például szociális életterek megteremtése, valamint a lakosok és igényeik egyre mélyebb megismerése és kiszolgálása szerepelnek a cég hosszú távú tervei között.

A lakóingatlanfejlesztés első projektje már meg is valósult Magyarországon, a kecskeméti Boróka Park Lakópark, amivel 2018 januárjában az Immochan elnyerte az Europaproperty.com „Az Év Lakóingatlan Fejlesztése” díját. A Boróka Park Kecskemét zöldövezeti városrészén épülő társasház összesen 59 lakással, mely 2. fázisának tervezése már folyamatban van. A változatos alapterületű kialakítással fiatal pároknak, első lakást vásárlóknak, de gyermekes családoknak is kínálnak lakásokat, amelyekhez parkosított közösségi tér is tartozik.

 

„A Boróka Park volt az első, mondhatni „próba” projektünk, amit az új elképzeléseink jegyében megvalósítottunk, és úgy gondolom, sikerült elérni, amit szerettünk volna. Egy modern, városi, de ugyanakkor sok zöldterülettel körbevett és nyugalmat biztosító lakópark készül, ami iránt nagy az érdeklődés és az igény. Ezt bizonyítja, hogy a 2016-ban elkezdett értékesítés óta már az ingatlanok 85%-a elkelt. Az urbanizáció fontos szereplőivé szeretnénk válni globális szinten, és ezeket a céljainkat szolgálja az arculat- és névváltoztatásunk is. Olyan urbanizációs projektek megvalósítását tűztük ki célul, amelyekben a lakosokkal együttműködve, az ő területi igényeiket megismerve tudjuk élhetőbbé tenni a városokat. Ezt fejezi ki az új jelmondatunk is városiakkal a városiakért.” – mondta Gábosy Balázs, az Immochan Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.