2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újabb okostelefon Sony Ericssontól a P sorozat legújabb darabja, a P1.

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/1392"><img class="image thumbnail" src="/files/images/sep1.thumbnail.jpg" border="0" alt="a Sony Ericsson új okostelenfonja a P1" title="a Sony Ericsson új okostelenfonja a P1" width="100" height="93" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A Sony Ericsson új okostelenfonja a P1</strong></span></span> <p>?Bizonyos értelemben a Sony Ericsson P1 a P sorozat továbbfejlesztése, mivel az elõdök legjobb tulajdonságait viszi tovább" mondja Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ?Ugyanakkor, jelentõs elõrelépések történtek a design, a sebesség és az akkumulátorteljesítmény terén."</p><p>

 a sony ericsson új okostelenfonja a p1A Sony Ericsson új okostelenfonja a P1

?Bizonyos értelemben a Sony Ericsson P1 a P sorozat továbbfejlesztése, mivel az elõdök legjobb tulajdonságait viszi tovább" mondja Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ?Ugyanakkor, jelentõs elõrelépések történtek a design, a sebesség és az akkumulátorteljesítmény terén."

 a sony ericsson új okostelenfonja a p1A Sony Ericsson új okostelenfonja a P1

?Bizonyos értelemben a Sony Ericsson P1 a P sorozat továbbfejlesztése, mivel az elõdök legjobb tulajdonságait viszi tovább" mondja Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ?Ugyanakkor, jelentõs elõrelépések történtek a design, a sebesség és az akkumulátorteljesítmény terén."

A korábbi modellek sikereire alapozva a Sony Ericsson P1 támogatja a push e-mail megoldások és webes böngészõ alkalmazások széles skáláját, továbbá a nagy sebességû UMTS és vezeték nélküli LAN (WiFiTM) kapcsolatot. Ehhez jön még a kompakt méret és a multimédiás lehetõségek sora, és így a P1 maga a komplett mobiliroda. SymbianTM operációs rendszeren (v9.1) és UIQ 3.0 szoftveren alapul, amely egy a szolgáltatóktól, tartalomtulajdonosoktól és harmadik fejlesztõ felektõl származó multimédiás alkalmazások széles skálájának alapot biztosító nyílt platform.

Röviden, a P1 egy egyszerû telefon méreteivel azonos eszköz, amelynek segítésével rugalmassá teheti munkáját:

Kettõs funkciójú billentyûzet – teljes alfanumerikus billentyûzet (pl. QWERTY), egykezes telefonhasználattal kombinálva.

Választható szövegbeviteli mód, beleértve a kézírást és a prediktív szövegbevitelt.

Push email funkció Exchange ActiveSyncTM és BlackBerry? ConnectTM támogatással.

beépített WLAN és VoIP hozzáférés

3,2 megapixeles kamera névjegyolvasóval

Nagy, 2,6 hüvelyk méretû érintõképernyõ transflective kijelzõvel, amely világos fényviszonyok között is jól látható

Push e-mail és távoli munkavégzés

 A Sony Ericsson P1 segítségével bárhol megtekintheti vállalati és személyes e-mail üzeneteit, névjegyeit és a naptárát. Támogatja a Push e-mail szolgáltatásokat, többek között az Exchange ActiveSyncTM és Blackberry Connect technológiákat, és lehetõséget biztosít az e-mail üzenetek és PIM-adatok távoli törlésére arra az esetre, ha a telefont ellopnák vagy elveszne.

A Sony Ericsson P1 segítségével elolvashatók és szerkeszthetõek a dokumentumok menet közben is, akár Microsoft Word, PowerPoint vagy Excel dokumentumok. A doboz asztali állványt és USB-kábelt is tartalmaz, így a számítógéppel történõ szinkronizálás nem is lehetne egyszerûbb.

Mind az UMTS, mind a beépített WLAN nagy sebességû webelérést és adatletöltést biztosít, plusz az irodai számítógépén megszokott arányú és teljesítményû e-mail elérést.  A Sony Ericsson P1 támogatja a VoIP technológiát is, így interneten keresztül is bonyolíthat hívásokat. 

Az OperaTM Web Browser alkalmazásnak köszönhetõen az interneten böngészés gyerekjáték, mivel a program vízszintesen, széles képernyõs nézetben jeleníti meg az oldalakat.  A nagy, érintõképernyõs QVGA kijelzõ még világos fényviszonyok között is jól látható és használható a transflective képernyõnek köszönhetõen.  A 3,2 megapixeles kamera remek képeket készít, amelyeket a Picture Blogging funkcióval megoszthat; a kamera emellett munkára is használható. Utazás közben sem kell minden partnere névjegykártyáját magánál tartania, hiszen a P1 kamerájával készíthet egy közeli fotót a névjegykártyáról, és a kártyaolvasó közvetlenül a telefonkönyvbe továbbítja az adatokat.

A Sony Ericsson P1 üzleti funkciói mellett fejlett multimédiás tulajdonságokkal is rendelkezik. Zene- és videolejátszójával a mellékelt 512 MB méretû Memory Stick MicroTM (M2TM) kártyán mindig magával viheti kedvenc zenéit és videóit. A beépített FM rádión meghallgathatja a legfrissebb híreket, vagy TV-t nézhet közvetlenül a nagy méretû kijelzõn. Bármelyiket is választja, a P1 készülékkel mindig több lehetõsége van.

A Sony Ericsson P1 egy háromsávos GPRS 900/1800/1900 és UMTS 2100 készülék WiFi 802.11b eléréssel. A kiválasztott piacokon 2007. harmadik negyedévétõl kapható.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.