2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újabb vállalat költöztette online kereskedelmi platformját az IBM felhőjébe

2 perc olvasás

index_100.jpgA brit ActivTrades a technológiai óriással kötött hároméves megállapodás értelmében MetaTrader 4 és 5 platformjait telepítette felhőbe, melyek az iparág legelterjedtebb devizakereskedelmi megoldásai. A felhő infrastruktúra alkalmazásán túl a megállapodás egyúttal kiterjed az IBM technológiájának és biztonsági szolgáltatásainak használatára is. A felhasználók az IBM Cloud segítségével mostantól sokkal gyorsabban hozzáférhetnek legfrissebb számlaegyenlegükhöz, részvényárfolyamokhoz, online fórumokhoz és kényelmi szolgáltatásokhoz. A rendszer kapacitása is nagyot nőtt a költözéssel: már napi 1 millió tranzakció valós idejű végrehajtására képes. Az IBM-mel folytatott együttműködés az ActivTrades számára több mint ötvenféle devizanem biztonságos és hatékony kereskedelmét teszi lehetővé a spot forex piacon, nem beszélve indexek, fémek, az olaj, kriptovaluták és egyéb termékek cseréjéről.

„A vállalatok azért választják az IBM Cloud-ot, hogy növeljék kritikus alkalmazásaik teljesítményét és adataik feldolgozhatóságát, valamint, hogy előre tervezve tudják bevetni erőforrásaikat a gyorsabb és biztonságosabb tranzakciók végrehajtásához” – mondta Igor Pravica, az IBM Bulgária országvezetője a SeeNews-nak. „Az immár az IBM felhőjébe helyezett platform az ActivTrades ügyfeleinek gyorsabb és hatékonyabb kezelhetőséget fog nyújtani pénzügyi portfóliójuk irányításához.”

2017-ben az IBM számos európai iparágvezető vállalattal jelentett be együttműködést annak érdekében, hogy a felhő- és kognitív technológia terén elért eredményeit és szakértelmét szolgáltatásain keresztül rendelkezésükre bocsájtsa. A több mint 2 milliárd dollár összértékű megállapodások több vezető pénzügyi intézményt foglalnak magukban, köztük a bolgár DSK Bankot is.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.