2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újgenerációs sport chatbotokat indít a Rakuten Viber

3 perc olvasás

fanbot_ai_esport_matricak.jpgA világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Rakuten Viber bejelentette legújabb együttműködését a Fanbot.ai-val, amelynek értelmében az oldal eSports chatbotja kizárólag a Viber alkalmazáson keresztül lesz elérhető. Az új chatbot számos funkcióval és szolgáltatással várja az eSport rajongóit:

 

  • Azonnali hozzáférés exkluzív tartalmakhoz, videókhoz, eredményekhez, mérkőzések időpontjaihoz és sok más érdekességhez
  • Aktív közösség, akikkel valós időben oszthatod meg véleményedet és saját tartalmaidat
  • Feldobhatod üzeneteidet a különböző ligákhoz készült, egyedi matricacsomagokkal

 

A Viber fan Communities oldalán keresztül a felhasználók olyan egyedülálló tartalmakat érhetnek el, mint az élő streamek. A rajongók azonnal értesülhetnek a legújabb eredményekről, miközben barátaikkal és családtagjaikkal chatelhetnek és megoszthatják véleményüket az eSportról akár egymilliárd emberrel világszerte. A közösség tagjai ezen felül egy Viber matricacsomagot kapnak ajándékba, amely külön az eSportok szerelmeseinek készült.

 

„Sportrajongók milliói már okoseszközük segítségével értesülnek kedvenc csapatukat érintő hírekről és eredményekről, azonban a jelenlegi platformok nem képesek lépést tartani a drukkerek folyamatosan növekvő igényeivel.” – mondta Cristina Constandache, a Viber globális együttműködésekért felelős alelnöke. „A Viber és a Fanbot.ai új kommunikációs lehetőségeket biztosít a rajongóknak, valamint egyesítik a már meglévő interakciós lehetőségeket, és arra bátorítják a felhasználókat, hogy globális szinten is lépjenek kapcsolatba rajongótársaikkal.”

 

Az Esport rajongók mostantól bizonyos tornákat élőben követhetnek a Viberen keresztül, valamint az eSports Fanbot chatbot segítségével azonnal értesülhetnek a mérkőzések időpontjairól, eredményekről, és az aznapi legjobb streamek sorrendjéről. A Community tagjainak hamarosan lehetőségük lesz a mérkőzések eredményeinek megtippelésére, valamint külön csapatközpontú keresések indítására is.

 

A Rakuten Viber-nél összekötjük az embereket, függetlenül attól, kik ők és honnan jöttek. Több mint 1 milliárd felhasználónk világszerte olyan szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint az egyéni üzenetek, videohívások, csoportos üzenetküldések, programfrissítések, illetve kedvenc márkáikkal és világsztárjaikkal kapcsolatos hírfolyamok. Biztonságos és szabad lehetőséget nyújtunk felhasználóinknak önmaguk kifejezésére. A Rakuten Viber a Rakuten Csoport tagja, amely a világ egyik vezető online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatója. Csatlakozzon a Viberhez még ma, és legyen részese a világ legjobb kommunikációs élményének.

 

A Fanbot.ai beszélgetéseket és különböző interakciókat indukáló motor, tartalomkezelő rendszer és egy backend szolgáltatás egyben. A Fanbot.ai a sportok és az e-kereskedelem iránt érdeklődő márkák számára lehetővé teszi, hogy létrehozzák saját chatbotjukat marketing, sales, vagy rajongóik elérése céljából. Egy speciális algoritmus segítségével a márkák üzeneteiket a felhasználók igényeire szabva, a legújabb adatvédelmi szabályokra tekintettel generálhatják.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.