2022.05.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újra élvezem én a strandot – a 7-es buszon is!

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/91927"><img class="image image-preview" src="/files/images/Img_5719.preview.jpg" border="0" width="469" height="275" /></a></span>Különleges meglepetéssel kedveskedik a nap és a víz szerelmeseinek a Budapest Gyógyfürdői Zrt. június 8. és július 7. között, ugyanis az egyik 7-es buszt virtuális stranddá alakítják át, hogy testközelbe hozzák az immár nyári üzemmódban működő budapesti fürdők által kínált élményeket. <p> 

Különleges meglepetéssel kedveskedik a nap és a víz szerelmeseinek a Budapest Gyógyfürdői Zrt. június 8. és július 7. között, ugyanis az egyik 7-es buszt virtuális stranddá alakítják át, hogy testközelbe hozzák az immár nyári üzemmódban működő budapesti fürdők által kínált élményeket.

 

Különleges meglepetéssel kedveskedik a nap és a víz szerelmeseinek a Budapest Gyógyfürdői Zrt. június 8. és július 7. között, ugyanis az egyik 7-es buszt virtuális stranddá alakítják át, hogy testközelbe hozzák az immár nyári üzemmódban működő budapesti fürdők által kínált élményeket.

 

Ha ténylegesen csobbanni nem is lehet ezen a járaton, a strand illúziója szinte tökéletes lesz. Az utasok a kék ég alatt, hűsítő fák, napernyők és nyugágyak között utazhatnak, „vehetnek" egy jó kis tejfölös lángost, „elcsúszdázhatnak" a busz egyik végéből a másikba, és két megálló között akár jakuzziban vagy hullámfürdőben is „hűsölhetnek". A vállalat ezzel kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy a fővárosi fürdők és strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal, számos kedvezménnyel és remek programokkal várják a vizes kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

 

A nyár eleji kánikulának köszönhetően már az elmúlt hétvégén is rengetegen keresték fel a budapesti strandokat, hiszen a két nap alatt közel 60.000 látogató frissítette fel magát a nyár eleji kánikulában. A legtöbben ezekben a napokban is a Palatinus és Dagály strandokat választották. Vasárnap mindkét strandon több mint 6-6.000 vendég kereste a felfrissülést. Ezen kívül kiemelkedő látogatottsága volt a Széchenyi, Római és a Paskál strandoknak is.

 

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. az idei strandszezonban is igyekszik a strandokra csábítani a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat, hiszen jelentős kedvezménnyel várjuk őket. 20 alkalmas bérleteinkkel akár a belépők árának 25%-át is megtakaríthatják vendégeink. A tavalyi év tapasztalatai alapján a belépő ára a Csillaghegyi Strandon az idei szezonban ismét egységesen 900 Ft, míg a Paskál Strandon mindenkinek 1.200 Ft lesz.

A kitűnő bizonyítványt szerző, általános iskolai tanulóknak idén is ingyenes strandbelépővel kedveskednek a fürdők, melyet a gyerekek a bizonyítvány mellé kapnak meg a tanévzáró ünnepségeken. Az idei év újdonsága, hogy a gyerekek nemcsak strandbelépőt, hanem a Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából egy cirkuszi belépőt is kapnak.

 

Élményeket azonban nem csak a kitűnő tanulóknak kínálnak a budapesti strandok ezen a nyáron. A Széchenyi Fürdőben szombatonként például Szecska-party lesz, amelyen minden alkalommal más-más zenei műfaj (funk, soul, R'n'B, house, dance floor jazz, stb.) mutatkozik be. A nyár folyamán számos családi program is várja az érdeklődőket, így 2015. június 29. – július 12. között a Római Strandon, a Minimax Gyerekstrand keretén belül nemcsak Pici Cicával és Maci Kutyával találkozhatnak a gyerekek, hanem rengeteg – vízhez és a foci vébéhez kapcsolódó – játékot próbálhatnak ki. Természetesen idén is megrendezzük a Strandok Éjszakáját, de számos egyéb családi és sportrendezvénnyel tesszük még színesebbé a strandok élménykínálatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.