2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Uri Geller új könyvéről: „A siker titka – Életem”

3 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/13889"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image2.thumbnail_31.jpg" border="0" alt="cimlap" title="cimlap" width="73" height="100" /></a></span>2008.június 7-én  tartotta új könyvének, „A siker titka - Életem" c. művének budapesti tájékoztatóját <em>Uri Geller.</em> Somogyi Zoltán moderálta az eseményt, megjelent a kiadó  <em>Erdei Grünwald Mihály</em>  és a fordító <em>Gálvölgyi Judit</em> is, családja kíséretében. </p><p>

 cimlap2008.június 7-én  tartotta új könyvének, „A siker titka – Életem" c. művének budapesti tájékoztatóját Uri Geller. Somogyi Zoltán moderálta az eseményt, megjelent a kiadó  Erdei Grünwald Mihály  és a fordító Gálvölgyi Judit is, családja kíséretében.

 cimlap2008.június 7-én  tartotta új könyvének, „A siker titka – Életem" c. művének budapesti tájékoztatóját Uri Geller. Somogyi Zoltán moderálta az eseményt, megjelent a kiadó  Erdei Grünwald Mihály  és a fordító Gálvölgyi Judit is, családja kíséretében.

Két alkotást tartalmaz a könyv, mondta a szerző, önéletrajzát és a siker elemeit. Gondolatébresztő, inspiráló műnek szánta, miközben a sikeres tv-műsorsorozattal is járja a nemzetközi bemutatókat. Hozzánk éppen Törökországból érkezett, ahol még hastáncot is kellett járnia fellépésekor.

Irodalmi munkássága eddig 17 könyvet eredményezett, regényét, az „Elisa"-t meg is filmesítik, 2-3 év múlva eljuthat hozzánk is.

Magyarországi közönségtalálkozó-körútja során Budapesten kívül felkeresi Pécs, Győr, Szeged városát is. Ezeken a helyeken még nem járt, de a Balaton is sorra kerül, ahol viszont édesanyját 18 éves lányként kimentette a vízből egy fiatalember, aki  később Uri édesapja lett…

Elhangzott;  a most bemutatott könyv egy év három hónap alatt jött létre, kiadási átfutása viszont csak 10-15 nap volt, ami akár Guiness rekordnak is számíthat, még Amerikában sem ilyen gyors a kiadás.  A könyv 2. része valószínűleg októberben kerül a közönség elé.

Uri Geller elmondta, 18 évvel ezelőtt indította   http://www.uri-geller.com/  weboldalát, ahová rengeteg fájl került fel az évek során, a nagy tömegű információt most rendezi egy számítástechnikai cég, a mutatós felületű megújult oldalon három hét múlva kereshetők az információk.

Magyarország és Budapest megnyerte Geller tetszését, a magyarokat különösen érdekes embereknek tartja, úgy döntött, állandó lakást fog a városban fenntartani, s évente legalább három hónapot itt akar tölteni.  

A vegetariánus élet számára az állatok szeretete miatt alakult ki, mondta, gyakorlása óta jobban is érzi magát, teljesítménye is javult. Jó közérzetét és fittségét naponta 10 percnyi „gyertya-állásban" való meditációja is előmozdítja, ezt gyorsan be is mutatta a tájékoztató közönségének…

Úgy tartja, a telepátiára és a telekinézisre sok ember képes,  erre utal, hogy sokan élik át a megérzés és

a „déjá vu" élményét.

Az Euroastra kérdésére, mit jelent számára a vallás, válasza;  hívő embernek tartja magát, hiszi, hogy az univerzumban egy rendező, isten intézi a dolgokat.

image2.thumbnail 31

Uri Geller

A SIKER TITKA – ÉLETEM

Eredeti cím : FORTUNE SECRETS

Alkim Kiadó Bp 2008 (könyvheti kiadvány)

Nyelv : magyar

Fogyasztói ár: 2 980 Ft

EAN : 9789630650991

ISBN : 9630650991

Megjelenés : 2008.

Kötésmód : ragasztott kartonált

Oldalszám : 488

Méret [mm] : 145 x 200 x 32

Tömeg [g] : 400

Harmat Lajos

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.