2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Üzleti Vezetékes szám opció a Vodafone-tól

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vodafone" title="Vodafone" width="100" height="66" /></a></span>  <p><strong><em>A Vodafone új megoldást kínál üzleti ügyfelek számára. 2007. június 15-tõl érhetõ el a ?Vodafone Üzleti Vezetékes szám opció", amely biztosítja, hogy a vezetékes számra érkezõ hívásokat a mobilkészüléken lehessen fogadni. </em></strong>

vodafone 

A Vodafone új megoldást kínál üzleti ügyfelek számára. 2007. június 15-tõl érhetõ el a ?Vodafone Üzleti Vezetékes szám opció", amely biztosítja, hogy a vezetékes számra érkezõ hívásokat a mobilkészüléken lehessen fogadni.

vodafone 

A Vodafone új megoldást kínál üzleti ügyfelek számára. 2007. június 15-tõl érhetõ el a ?Vodafone Üzleti Vezetékes szám opció", amely biztosítja, hogy a vezetékes számra érkezõ hívásokat a mobilkészüléken lehessen fogadni.

Az opció az üzleti elõfizetésekhez igényelhetõ, amely megrendelését követõen az ügyfél kap egy vezetékes számot is a már meglévõ mobilszáma mellé. A vezetékes számra érkezõ hívások a mobilkészüléken fogadhatóak, a hívásindítás minden esetben a mobilszámról történik, az elõfizetõ tarifacsomagjának megfelelõ díjakon.

A szolgáltatás megrendelésekor automatikusan kijelölésre kerül egy vezetékes szám, amelynek körzetszáma azonos lesz mobil elõfizetés számlázási címének körzetszámával (pl. budapesti cím esetén 1-es). Vezetékes telefonszámát SMS-ben küldik ki. Amennyiben elfelejtené a számot, nem kell mást tennie, mint az SVO kódot elküldenie a 1270-es számra és a válaszüzenetben ismét elküldjük a vezetékes számot.

A vezetékes szám az aktiváláskor automatikusan átirányításra kerül a mobilkészülékére (az átirányítás díjmentes), ezt az átirányítást nem lehet módosítani . Kimenõ hívások továbbra is mobilszámáról indíthatók.

Az Üzleti vezetékes szám opció havidíja 3600 Ft SIM kártyánként. Az opció tartalmaz egy vezetékes számot, amely SIM kártyához lesz rendelve, továbbá 1000 perc – belföldi, normáldíjas – vezetékes irányú hívást is.

A számhordozás csak várhatóan augusztustól lesz elérhetõ üzleti elõfizetõknek.

A szolgáltatásról további részletek a http://www.vodafone.hu/ honlapon, a részvételi feltételekben olvashatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.