2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Veseelégtelenségben szenvedő gyerekeknek gyűjtött életmentő műszerre az Amway

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58252"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/ri%C3%A1scsekk_%C3%A1tad%C3%A1s.thumbnail.JPG" border="0" width="100" height="75" /></a></span>Tavaly október óta több mint 3,5 millió forintot gyűjtött össze az Amway Hungária életmentő orvosi műszerre, amely a SOTE I. sz. Gyermekklinikájának veseelégtelenségben szenvedő betegeinek gyógyulását segíti majd.</p> <p> 

ri%c3%a1scsekk %c3%a1tad%c3%a1s.thumbnailTavaly október óta több mint 3,5 millió forintot gyűjtött össze az Amway Hungária életmentő orvosi műszerre, amely a SOTE I. sz. Gyermekklinikájának veseelégtelenségben szenvedő betegeinek gyógyulását segíti majd.

 

ri%c3%a1scsekk %c3%a1tad%c3%a1s.thumbnailTavaly október óta több mint 3,5 millió forintot gyűjtött össze az Amway Hungária életmentő orvosi műszerre, amely a SOTE I. sz. Gyermekklinikájának veseelégtelenségben szenvedő betegeinek gyógyulását segíti majd.

 

Az Amway már többször bizonyította, hogy szociálisan érzékeny vállalat, támogatta már az UNICEF-et, most pedig életmentő műszerre gyűjt a SOTE I. sz. Gyermekklinikájának. Tavaly október óta több mint 3,5 millió forintot sikerült összegyűjteniük, a pénzt jelképesen egy óriáscsekk formájában adta át az Amway részéről Törőcsik Dalma Dr. Tóth-Heyn Péternek, az intenzív osztály osztályvezető egyetemi adjunktusának.

 

A gyűjtés azonban a csekk átadásával nem ért véget, az Amway „One by One – Egyenként a gyermekekért" kampány keretében folytatódik. Ha a termékforgalmazó olyan terméket vásárol, amely szerepel a kampányban, azzal a klinikát támogatja. A gyermekklinika az adományból Multifiltrate készüléket fog vásárolni, amely lehetővé teszi a veseelégtelenség vagy bármely egyéb betegség miatt kialakult folyadék-felhalmozódás megszüntetését az intenzív osztályon kezelt gyermekeknél illetve plazmacsere-kezelések elvégzését is. A folyadék-felhalmozódás megszüntetése kiemelten fontos az intenzív osztályon, hiszen életmentő lehet.

 

„Klinikánk intenzív osztálya az egyetlen gyermekintenzív osztály a fővárosban, ahol veseelégtelen gyermekeket is el tudnak látni művese készülékkel, amely azonban nem alkalmas a korszerű módszerekkel történő kezelésre" – mondta el Dr. Tóth-Heyn Péter osztályvezető egyetemi adjunktus, aki tavaly írt egy levelet az Amway-nek, hogyha módjukban áll, segítsék hozzá a klinikát a mindennapos orvosi munkához szükséges műszerhez. Egy új Multifiltrate készülék nagyon drága, jelenlegi piaci ára hétmillió forint, egy egyéves berendezés viszont két-három millió forinttal olcsóbb. „Az Amway nagylelkű támogatása remélhetőleg lehetővé teszi, hogy négy-öt millió forint értékben megvásároljuk ezt az életmentő készüléket" – bizakodik Dr. Tóth-Heyn Péter.

 Az Amway „One by One – Egyenként a gyermekekért" kampány (www.amwayonebyone.com) a helyi erők összefogásával világméretű erőfeszítéseket tesz céljai eléréséért. A „One by One" programok keretében az Amway, a vállalat munkatársai és üzleti vállalkozói több mint ötven országban több száz, a rászoruló gyermekekért dolgozó nonprofit szervezet részére nyújtottak támogatást. 2003 óta az Amway „One by One" kampány több mint 141 millió dollárt adományozott gyermekjóléti célokra,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.