Megfázás ellen - neoprén fürdőnadrágMegfázás ellen – neoprén fürdőnadrág

Itt a nyár, irány a vízpart, a medence.  Így mi is néhány nagyon friss újdonságot mutatunk be olvasóinknak. A megfázás ellen kiváló – és roppant kényelmes Koreában készült termék, a férfi fürdőruha a német http://www.oceanline.de/  szakbolt kínálatából.

 Megfázás ellen - neoprén fürdőnadrágMegfázás ellen – neoprén fürdőnadrág

Itt a nyár, irány a vízpart, a medence.  Így mi is néhány nagyon friss újdonságot mutatunk be olvasóinknak. A megfázás ellen kiváló – és roppant kényelmes Koreában készült termék, a férfi fürdőruha a német http://www.oceanline.de/  szakbolt kínálatából.

  

 

Megfázás ellen - neoprén fürdőnadrágMegfázás ellen – neoprén fürdőnadrág

.

A kiváló termékeiről híres német Oceanline forgalmazó fedezte fel a koreai ipar termékét, mely uniszex, azaz férfinak fürdőnadrág, nőknek bikini alsó. Így méretválasztéka is ehhez igazodik. Nem kell félni, hogy megfázunk, mert ahogy kijöttünk a vízből rögtön száraz. A víz kifolyik belőle, Anyaga 1mm-es fekete neopren, belül nylon-jersey béléssel. Nők bikini felsőt külön rendelhetnek hozzá. (A neopren fürdőruhák között van eldugva http://www.oceanline.biz/contents/de/d9_neopreneswimsuits.html  Bikini slip 10035 cikkszámmal)

Eddig hagyományos uszodai mellényeket használtak...Eddig hagyományos uszodai mellényeket használtak…A másik újdonságot egyik olvasónktól kaptuk az USA-ból.  Az ott természetes, hogy a házi medencék hazájában néha a családi élet is a vízben zajlik, amihez össze lehet vadásznia ehhez megfelelő segédeszközöket. Eddig karövet és eredetileg a gyerekeknek készült uszodai mellényt használtak. – Az uszodai mellények jellegzetessége a sok légkamra, amivel igen kellemesen lehet állítani a vízben elfoglalt poziciót. Hátránya, hogy kétszemélyes, azaz kell még egy személy, aki a vízben felfújja vagy leereszti az egyes légkamrákat. Eddig az elterjedt – és sajnos csak kis méretekben itthon is kapható -swim scool  – mellényeket használták.

A Zak koreai cég átlátszó uszodai úszómellénye nudistáknak, nászutasoknakA Zak koreai cég átlátszó uszodai úszómellénye nudistáknak, nászutasoknak

Most a koreai  ZAK cég megcsinálta ezt a légkamra elrendezést kifejezetten nudistáknak, nászutasoknak teljesen átlátszó anyagból, természetesen normális felnőtt méretekben. Ez is természetesen uszodai mellény, azaz két személy kell az egyes légkamrák megfelelő beállításához. Ahogy mondani szokták – hagyjuk érvényesülni az esztétikát!

DancepantsDancepantsVégezetül még egy (nem csak) nyári újdonságot ismertetünk. Ezt németországi olvasonk küldte be még korábban. Azt írja: „ Mit csináljon a szegény dolgozó nő, ha barátnőjével utazik nyaralni, mert férje nem ér rá? Keressen futó kalandokat? Nos az káros az egészségre. Van más megoldás is."

Nos ez a másik megoldás a hazai szexboltokban is fel  bukkan, és nem is túl drága. Ez a Dance slip néven ismert neoprén vagy latex nadrág, ami belülről a megfelelő helye EGY felfújható latex dildót (műfarkat) tartalmaz. Ilyenkor a pumpát le kell venni és egy dugóval ellátott gumicsőveé meg kell hosszabbítani a szelepet, hogy kényelmesen akár vízben is fel lehessen fújni és leereszteni. (Vigyázzunk ,mert az elterjedtebb változatban két ilyen belső rész van a másik az analis sexhez. NEM AZ KELL! Ilyenkor a nadrágot felfújt dildóval kell felvenni, kényelmesen elhelyezni. Utána MINDIG le kell ereszteni.  Majd a vízben karövvel vagy mellénnyel – ezek közül valamelyik kötelező! – lebegve amikor kényelmes fel kell fújni vagy leereszteni. Leeresztett állapotában abszolút nem zavar.

Azt írja olvasónk:" Amikor féltékeny voltam férjemre, mert sokszor használt szexbabát, egyszer elmentünk egy szexológushoz. Ő tanácsolta, hogy akkor ha nem hagyományos módon vagyunk együtt, hanem szexbabát használ, vagy kézimunkázni kér engem, akkor ezt használjam. Bevált megszerettem. A barátnőm is ezt kezdte használni. Otthon és uszodában. Ő az uszodában egy rövid szelepszáras változatot használ. Még mielőtt vizbe megy az öltözőben fújja fel, majd ha megunja akár a vízben is kieresztheti belőle a levegőt. Neki bikinije van, én egy egyrészes  tankini- jellegű neoprén fürdőruhát használok, ami alatt észrevétlenül elmegy a gumicső. Szárazon én a pumpát kapcsolom rá a dugó helyett. Ha pulzáltatni akarom, akkor egy gumipárnával vagy megfelelő mentőmellény légkamrával kapcsolom össze." -fejezi be levelét olvasónk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük