2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

1 millió forintért küzdenek a legjobb kamionosok

2 perc olvasás

mill5.jpgJön az 5 tengelyen-biztos kézzel! Szeptember 30-án ötödik alkalommal rendezi meg a NiT Hungary és az ORFK-OBB Magyarország legnagyobb közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos versenyét Zsámbékon, a drivingcamp Hungary-n.

 

Az ország legjobb tíz kamionsofőrje elméleti és látványos gyakorlati feladatokban méri össze tudását a döntőben, ráadásul idén két olyan versenyző is rajthoz áll, akik már kétszeres győztesei a megmérettetésnek. Ők versenyben vannak az Örökös Legkiválóbb Magyar Kamionsofőr címért.

 

Ügyességi, technikai, és vészhelyzet-elhárítási feladatokra számíthatnak a versenyzők az ország legnagyobb közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos versenyén. A legjobb kamionsofőr elnyeri a Best Truck Driver Hungary 2017 címet, és megnyeri a nettó 1 millió forintos fődíjat. A díjakat dr. Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkár, az ORFK- OBB nevében dr. Halmosi Zsolt rendőr főkapitány – helyettes vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, valamint Óberling József rendőr alezredes adja át a győzteseknek.

 

A versenyben két olyan esélyes is van, aki a hónap utolsó hétvégéjén elnyerheti az Örökös Legkiválóbb Magyar Kamionsofőr címet. Ők már kétszeres bajnokai az 5 tengelyen – biztos kézzel elnevezésű közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenynek, a címet pedig három győzelem után kaphatják meg a versenyzők.

 

A döntővel egybekötött ingyenes családi napon több izgalmas, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos programmal várják az érdeklődőket, kipróbálhatnak például ütközés szimulátort, KRESZ-parkot, és kamionos szimulátort is. A verseny helyszíne, a drivingcamp Hungary idén szintén az 5. születésnapját ünnepli, így a látogatókat koncerttel és tűzijátékkal is várják. A programra regisztrációhoz kötött buszjárat indul Budapest-Déli pályaudvarról, a menetrendjét a csaladi-nap.5tengelyen.hu honlapon lehet megtekinteni.

 

https://5tengelyen.hu

https://csaladi-nap.5tengelyen.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.