2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2 fényképezõgép+2 Walkman = 4 Sony Ericsson mobil

17 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/2690"><img class="image thumbnail" src="/files/images/k850.thumbnail.jpg" border="0" alt="Sony Ericsson K850" title="Sony Ericsson K850" width="100" height="97" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Sony Ericsson K850</strong></span></span>  </p><p>A Sony Ericsson két új kamerás telefont és két új Walkman mobilt mutatott be a napokban.</p><p>

sony ericsson k850Sony Ericsson K850 

A Sony Ericsson két új kamerás telefont és két új Walkman mobilt mutatott be a napokban.

sony ericsson k850Sony Ericsson K850 

A Sony Ericsson két új kamerás telefont és két új Walkman mobilt mutatott be a napokban.

A Sony Ericsson K850 azoknak a felhasználóknak készült, akik a digitális fényképezõgéppel megegyezõ  minõségben szeretnének telefonjukkal képeket készíteni. Ez az 5 megapixeles Cyber-shotTM telefon a legújabb digitális kamerák tudásának jó részét sûríti egy vékony mobiltelefonba, a cél a mobilok váltsák ki az egyszerûbb digitális fényképezõ gépeket.

Az új Sony Ericsson Z320 tökéletes választás azoknak, akik egy kisméretû telefont szeretnének egy egyszerû, beépített kamerával, hogy azt digitális képes jegyzetfüzetként használják.  A Z320 formatervezett és könnyen kezelhetõ a divatos kagylóformát követõ telefon. Egyetlen gombnyomással az 1,3 megapixeles kamerára válthat, azonnal elkészülhet a kép, majd eltárolhtó vagy megosztható másokkal.

?A Sony Ericsson mindig a megfelelõ telefont kínálja, akár minõségi képek készítésérõl, akár a kedvenc zenék lejátszásáról van szó." – mondta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai vezetõje. "Ez a két kamerás telefon a profi képkészítésre alkalmas digitális kamerát helyettesítõ készülék és az alkalmi felvételek készítésére alkalmas kisméretû kamerás, kagylóformájú telefon közötti választás lehetõségét kínálja." – tette hozzá

Sony Ericsson K850 -Cyber-shotTM telefont 5 megapixeles kamerával autofókusszal és Xenon vakuval látták el, sok speciális eddig fõként a digitális kamerákról ismert funkciók – BestPicTM, Photo fix és PictBridge – teszik könnyebbé az életet. Alkalmas a háromsávos HSDPA  hálózatok használatára.

Az autofókusszal és Xenon vakuval ellátott 5 megapixeles kamera a digitális fényképezõgépektõl megszokott minõséget produkál. Nem kell profi fotósnak lennie, a K850 mindent megtesz, hogy a lehetõ legjobb minõségû képet készíthetjük el automata üzemmódban. A Photo fix funkció egyetlen gombnyomással automatikusan beállítja a fényviszonyoknak megfelelõen a kamerát,  ha mozgó alakról készít képet, pl. egy sporteseményen, akkor a BestPicTM segítségével kilenc képbõl álló sorozatot exponál egy gombnyomásra. 

A megnövekedett tudás ellenére a készülék használata nem  bonyolították agyon. Kamera módba kapcsolva a K850 fejlett kameramenüje egyszerûen felkínálja a funkciók sorát, mint pl. a felvételi módot és a képméretet. Az objektív fedõje a kamera gomb egyetlen megnyomására elhúzódik, és egy új módválasztónak köszönhetõen gyorsan válthatunk a fényképezõ, videó és képnézegetés között. A szokásos billentyûzetnek is kettõs a funkciója: váltsunk kamera módba, és kis megvilágított ikonok jelzik, hogy melyik gombok funkcionálnak parancsikonként a digitális zoomhoz és egyéb funkciókhoz.

 kamerafunkciók mellett a K850 számos más multimédiás lehetõséget nyújt. Az új médiaböngészõ segítéségével egy helyen tárolhatjuk az összes fényképet, videót, zenét vagy podcastokat, így létrehozva egy egyedi Sony Ericsson médiatárt. A fájlokat egyetlen menüpontból lehet elérni, kezelni. A K850 Cyber-shotTM telefon segítségével irányítottan kereshetünk a fényképek között a készítés hónapja szerint, megnézhetjük a képek áttekintõ ikonjait (thumbnail, aki nem értené mirõl is van szó ), vagy végiggörgethetjük õket teljes képernyõs módban. Az új kijelzõvel a K850 bármilyen nézõszögbõl optimális képet biztosít.

Miután elkészítette a képet, egyszerûen megoszthatóak. Ha képeket a K850 nagy, 5.6 centiméter átmérõjû kijelzõjén nézzük  meg, az egyedülálló autóforgatás funkció a képet a megfelelõ nézetben jeleníti meg – álló vagy fekvõ – függetlenül az eredeti felvétel készítési irányától.

A K850 Cyber-shotTM telefon felsõkategóriás formatervezésének megfelelõen számos divatos kiegészítõ kapcsolható hozzá. A most bejelentett külön megvásárolható BluetoothTM Headset IV840 akár 9 órányi beszélgetési idõt is biztosíthat. Automatikusan csatlakozik a K850 telefonhoz az egyszerû beállítás érdekében, a digitális zajszûrésnek köszönhetõen pedig optimális hangminõséget nyújt.

A Sony Ericsson K850 Cyber-shotTM telefon egy háromsávos HSDPA és háromsávos GPRS készülék Velvet Blue (kék) vagy Luminous Green (zöld) színekben.  A kiválasztott piacokon 2007. negyedik negyedévének elejétõl kapható.

Sony Ericsson Z320

sony ericsson z320Sony Ericsson Z320A Z320 1.3 megapixeles kamerával rendelkezik, amely a navigációs gomb egyetlen megnyomására bekapcsol. Finomítson a kamera beállításain, pl. az éjszakai módon és a fehéregyensúlyon, hogy a legjobb képet készíthesse.

A Z320 akár 100 képet is képes tárolni, és egyszerû menüjében könnyedén kereshet, Elküldhetõek a mobilhálózaton (MMS), vagy számítógépén keresztül e-mail üzenetben. A képek számítógépre töltése egyszerû. Infravörös port vagy USB kábel (külön vásárolható) segítségével csak megfogja a kiválasztott képet és áthúzza õket. (Drag anddrop már itt is..)

 A Z320 Crimson Red (vörös) vagy Atlantic Blue (kék) színekben lesz kapható. A cserélhetõ Style-UpTM elõ- és hátlapok (külön kapható) segítségével saját stílusának megfelelõen formálható a telefon. A Z320 érdekessége a retro stílusú ikonkijelzõ, amely felvillan beérkezõ híváskor vagy üzenetkor.  A 4.57 centiméter átmérõjû 65.000 színû belsõ kijelzõ kitûnõ a képek megtekintéséhez.

A Z320 telefon GSM/GPRS 900/1800/1900 és 850/1800/1900 sávon üzemelõ kagylótelefon, amely 2007 harmadik negyedévétõl lesz kapható hazánkban.

És a két Walkman…

Mivel a Walkman? széria második születésnapjához érkezett, a Sony Ericsson két új, ?jubileumi" Walkman? mobil megjelenését jelentette be, amelyek újradefiniálják a ?zene a mobilon" fogalmat.

sonyi ericsson w910 walkmanSonyi Ericsson W910 WalkmanA W910 egy HSDPA képes Walkman? telefon, amelyet szórakozásra terveztek; akár zenérõl, akár 3D játékokról, videóról vagy nagy sebességû internet elérésrõl legyen szó. Arra találták ki, hogy a zenéket saját igényei szerint választhassa ki. Használhatjuk  a rázkódásvezérlést, és csak meg kell pöccinteni a telefont a játékok vezérléséhez vagy a zeneszámok kihagyásához és véletlenszerû lejátszásához. Vagy válasszuk a SensMeTM opciót, és keressünk hangulatunknak megfelelõ zenét.

A vékony UMTS telefon és a nagyteljesítményû médialejátszó hatásos kombinációjaként a W960 Walkman? telefonon akár 8 000 zeneszámot* is tárolhat, és a beépített WalkmanTM lejátszón a lejátszási listák között az érintõképernyõ segítségével navigálhatunk. A 6,6 cm átmérõjû kijelzõ kiváló keresõként szolgál a 3,2 megapixeles kamerának, és szélesvásznú képernyõként a videók TV minõségben történõ megtekintéséhez.

?A piac lelkesedése a Walkman? mobilok iránt messze felülmúlta a saját elvárásainkat is" – mondta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ?Miután a Walkman? mobilok eladása meghaladta a 26,5 millió darabot és a felhasználók már igazán megértették a ?zene a mobilon" elv elõnyeit! Ennek köszönhetõen az új Walkman? mobilok generációja  még gyorsabbá és könnyebbé teszik a zenék letöltését vagy áttöltését, valamint új módszereket vezetnek be a zeneszámok keresésében. A zenéken túl pedig ott vannak a játékok, videók és az internet is."

Sony Ericsson W910 Walkman? telefon

A rázkódásvezérléssel kihagyhat egy zeneszámot elõrefelé, ha a telefont egyik irányba megrázza, és egyet visszafelé, ha a másik irányba mozdítja meg. Rázza meg a telefont elõre és hátra, és véletlenszerûen játssza le a számokat. A mobil játékokban is új dimenziókat nyit meg. Ha már unja a megadott gombokat használni a játékokban, akkor egyszerûen csak mozgassa a telefont balról jobbra az irányításhoz.

A W910 Walkman? telefonban a legújabb PlayNowTM mobil letöltési szolgáltatás (PlayNowTM4.0) lesz megtalálható. Így a felhasználó azonnali hozzáférést kap játékok, hangok és zenék széles választékához, beleértve ezernyi Sony BMG zeneszámot. Ezek másolásvédettek és csak azon a telefonon használhatóak, amirte letöltötték õket. A másolásvédelem nélküliség itt sajnos még nem divatos, de nem is kötelezõ vásárolni…

A SensMeTM  egy újann kategorizálási lehetõség: amely egy teljesen új módszer a Walkman? telefonon lévõ zenék böngészéséhez. A gyûjteményünkben tallózva  lejátszási listát készítünk a tempó és stílus alapján, nem pedig elõadó és album szerint. Az egyedi megjelenítés zenéit egy mátrix pontjaiként jeleníti meg, vízszintesen és függõlegesen elhelyezve a tengelyeken tulajdonságaik szerint. Így kiválaszthatunk egy csoportnyi zenét, amely megfelel hangulatának, és lejátszási listát készíthetünk belõlük, vagy meghallgathatunk egy-egy zeneszámot. Ha ezt megtanuljuk igazi Cyber könykök leszünk.

A W910 Walkman? telefon új médiaböngészõje az összes médiát egy központi területre helyezi, így könnyítve a zenékhez, videókhoz és podcastokhoz történõ hozzáférést a telefon egyetlen ikonjának segítségével.

A W910 Walkman? telefon segítségével már ezelõtt szétválogathatja különbözõ médiafájljait, mielõtt azok a telefonra lennének másolva. Az új Media Manager alkalmazással rendszerezhetõk a zenék, fényképek és podcastok a számítógépen, és USB kapcsolaton keresztül átvihetjük õket telefonra. Egyszerûen használható programeszköz, amellyel kereshetõek és kiválaszthatúak a számítógépen lévõ zenék vagy CD-k, és a mobiltelefonhoz alkalmas formátumúra alakíthatók az átvitel elõtt, így idõt és energiát takarítva meg.

A több mint 900 zeneszámhoz elegendõ hellyel a W910-en (1 GB Memory Stick MicroTM a csomagban).

 ?A W910 telefon hatalmas kijelzõjével és a kitûnõ Walkman? lejátszójával kiemelkedõ szolgáltatást nyújt, mert a telefonnal teljeskörûen kezelheti zeneszámait." – mondta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. 

A Sony Ericsson W910 Walkman? telefon Hearty Red (vörös) vagy Noble Black (fekete) színekben lesz kapható 2007. negyedik negyedévétõl. A következõ hálózati változatokban lesz elérhetõ

W908c: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900

W910i: UMTS/HSDPA 2100-GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900

A Sony Ericsson W960 Walkman? telefon

sony ericsson w960 walkmanSony Ericsson W960 WalkmanAkár 700 album – kb. 8000 zeneszám* – is eltárolható a W960 Walkman? telefon 8 GB méretû memóriájában. A zeneszámok kezelése egyszerû, és 1 GB méretû adatot képes átvinni számítógépérõl a telefonra kevesebb, mint 3 perc alatt. A csomagban található két stílusos fejhallgatóval (egyik az új sztereó HBH-DS220 BluetoothTM headset) és az akár 27 órányi zenehallgatási idõvel egy éjszakánál is többet táncolhat át.

Albumborítók, TV showk és játékok. Egy érintéssel (érintõceruzával) navigálhatunk a telefonban és böngészhetünk a médiafájljai között. Ha a videót választjuk, akkor a telefon segítségével 30 kép/perc sebességgel nézhet filmeket, ami megegyezik a TV minõséggel.A 6,6 cm átmérõjû érintésérzékeny kijelzõ kitûnõ webes böngészéshez. Csatlakozhatunk az internethez 3G hálózaton vagy Wi-FiTM hozzáférési ponton keresztül.

A pillanat megörökítéséhez a W960 Walkman? telefonban 3,2 megapixeles kamera található 16 mm-es keretben. Az autofókusz segítségével képei élesebbek lesznek, és képüzenetekben vagy e-mailben azonnal meg is oszthatóak. Képei megosztásának egy másik módja, ha felteszi õket a blogjára.

A W910 Walkman? telefonhoz hasonlóan a W960 készülékben is rendszerezheti a tartalmakat a Media Manager PRO alkalmazással, amely egy zene, képek és videók optimalizálására készített számítógépes program a mobiltelefonján történõ használathoz.

Mint a korábbi Walkman? telefonokban is, a W960 készülékben is megtalálható a TrackIDTM zenefelismerõ szoftver. Ennek segítségével felvehetõ egy zeneszámból egy részlet a és azonnal kiderítheti az elõadó nevét, a szám címét és az albumot. Hasznos azokban a pillanatokban, amikor hall egy számot, ami tetszik, de nem tudja ki az elõadó.

A W960 (és W910) készüléken ez a funkció már többet tud: Részletes információkat kaphat az azonosított számról – az elõadó hátterérõl és az albumról. Új keresési módokat fejlesztettek ki, és már nem csak a számok felvételével lehet azonosítani. Ha tudja az elõadó nevét és mást nem, akkor szövegre is kereshet, hogy többet kiderítsen. Keressen elõadó, cím, album vagy szöveg alapján.

 ?Nem is várhat el jobb zenei mixet egy nagy teljesítményû médialejátszótól és egy intuitív telefontól. Az érintõképernyõ mellett hagyományos billentyûzet is található, és a telefon kiegészült a Media Manager alkalmazással és a rengeteg zenei kiegészítõvel. Azok a napok már lejártak, amikor MP3 lejátszót, fényképezõgépet és telefont kellett magával vinnie." – mondta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. 

A Sony Ericsson W960 Walkman? telefon UMTS 2100 illetve GSM/GPRS 900/1800/1900 sávon üzemelõ telefon, és 2007. negyedik negyedévétõl lesz kapható hazánkban Vinyl Black (fekete) színben.

Mûszaki adatok:

A K850 Cyber-shotTM telefon és a Z320 jellemzõi:

Funkciók

K850

Z320

Fényképezõ

Autofókusz

Digitális zoom

Xenon vaku

PictBridge

BestPicTM

Photo fix

Automatikus képeslapkészítés

Diavetítés zenével

Zsebalbum – ikonok

Gyors görgetés

Intelligens fényképböngészés

Aktív objektívfedél

Megjelenítés

Külsõ kijelzõ

Karcálló kristályfényû kijelzõ

Videorögzítés

Szabadon használható memória (belsõ)

Bõvíthetõ memória

Memory Stick MicroTM (M2TM)

Push e-mail

Microsoft? Exchange ActiveSync? támogatása

Webböngészõ

PlayNowTM

Podcasting
új médiaböngészõ

Flight Mode

BluetoothTM technológia

FM-rádió

Streaming audio/video

Videohívás

Zenei hangok

WAP 2.0 XHTML

Polifónikus csengõhangok

Kihangosító

Rezgõ hívásjelzés

Képüzenetek (MMS)

Prediktív szövegbevitel

Hangfelvétel

Szöveges üzenetek (SMS)

Navigációs gomb

Háttérképek

Style-UpTM borítások

Java

Ébresztõóra

Számológép

Naptár

Jegyzetek

Telefonkönyv

Stopper

Feladatok

Idõzítõ

Infravörös

USB-tömegtár

USB támogatás

5 megapixeles kamera

Igen

16x digitális zoom

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

5,6 cm QVGA 262 ezer színû TFT

Nincs

Igen

Igen

Akár 40 MB

512 MB M2 a csomagban

Igen

Igen

Igen

NetFrontTM hozzáférés
PlayNowTM 4.0

Igen (30 kép/mp QVGA)

Igen

Igen

BluetoothTM 2.0

Igen, RDS-sel

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Nem

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Nem

Igen

Igen

1,3 megapixeles kamera

Nem

4x digitális zoom

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Igen

Nem

Nem

Nem

Nem

4,57 cm 65,536 színû TFT

Ikonos megjelenítés

Nem

Igen

Akár 12 MB

Nem

Nem

Nem

Nem

WAP 2.0

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Az IV840 BluetoothTM headset jellemzõi

Funkciók

IV840 Bluetooth Headset

Beszélgetési idõ

Készenléti idõ

Súly

Hosszúság

BluetoothTM

Auto pairingTM és elsõ párosítás

DSP digitális zajcsökkentéssel és visszhangcsökkentéssel

Automatikus hangerõállítás

Akár 9 óra

Akár 400 óra

Kevesebb mint 10 g

61 mm

BluetoothTM 2.0 + EDR

Igen

Igen

Igen

 Tartozékok

K850

Z320

Alaptartozék:

 • Akkumulátor
 • Töltõ
 • USB-kábel
 • Hordozható sztereó kihangosító
 • 256 MB Memory Stick MicroTM (M2TM)
 • Media Manager alkalmazás
 • Számítógépes szinkronizációs program

Választható:

 • HBH-IV840 BluetoothTM headset

Stílusos megjelenés kimagasló hanggal

 • Kamerás telefon tartozékkészlet IPK-100

Kimagasló védelem telefonjának

§         HCB-120 BluetoothTM autós kihangosító

Kihangosító híváskijelzéssel. Autós, irodai vagy otthoni használatra

Alaptartozék:

 • Akkumulátor
 • Töltõ
 • Felhasználói kézikönyv

Választható:

 • CLA-60 szivargyújtó-adapter

Töltse fel a telefont az autó szivargyújtóján keresztül – miközben hívásokat is fogadhat és kezdeményezhet

 • HCH-60 autós tartó

Legyen a telefonja mindig az univerzális autós tartó közelében

 • CDS-65 asztali állvány

Telefonja legjobb segítõje: csatlakoztasson egy USB kábelt, töltõt és hordozható kihangosítót

Jellemzõk

K850

Z320

Méret: 102 x 48 x 17 mm

Tömeg: 118 gramm

Színek:

Luminous Green (zöld)

Velvet Blue (kék)

Képernyõ: 262,144 színû TFT

Felbontás: 240 x 320 pixel

Méret: 5,59 cm

Telefonmemória Akár 40 MB

Memóriakártya-támogatás: Memory Stick MicroTM (M2TM) és SanDisk micro SDTM/TransflashTM

Hálózat:

K850i (UMTS/HSDPA 850/1900/2100-GSM/GPRS 900/1800/1900)

K858c (GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900)

Beszélgetési idõ GSM/UMTS:

akár 9 óra/3 óra 30 perc

Készenléti idõ GSM/UMTS:

akár 400 óra/350 óra

Videohívás ideje (K850):

akár 3 óra 20 perc

Méret:  87 x 47 x 20 mm
Tömeg: 90 gramm

Színek:
Crimson Red (vörös)
Atlantic Blue (kék)

Fõ kijelzõ: 65,536 színû TFT
Felbontás: 128 x 160 pixel
Méret: 4,57 cm

Külsõ kijelzõ:
Ikonos megjelenítés

Telefonmemória: Akár 12 MB
Memóriakártya-támogatás: Nem

Hálózat:
Z320i (GSM/GPRS 900/1800/1900)

Z320a (GSM/GPRS 850/1800/1900)

Beszélgetési idõ: Akár 7 óra
Készenléti idõ Akár 300 óra

A Sony Ericsson W910 és W960 Walkman? telefonok áttekintése:

Funkciók

W910

W960

Walkman? lejátszó

Bluetooth sztereó (A2DP)

Mega BassTM

Zenei formátumok (MP3/AAC)

PlayNowTM

TrackIDTM

RSS-betöltések

Polifónikus csengõhangok

FM-rádió RDS funkcióval

Fényképezõ

Digitális zoom

Picture Blogging funkció

Video blogging funkció

Videorögzítés

WLAN

Webböngészõ

Kihangosító

Rezgõ hívásjelzés

Videohívás

E-mail

Microsoft? Exchange ActiveSync?

Dokumentumszerkesztõk

Dokumentumolvasók

Kézírás-felismerés

Operációs rendszer

Érintõképernyõ

BluetoothTM technológia

Képüzenetek (MMS)

Prediktív szövegbevitel

Hangfelvevõ

Szöveges üzenetek (SMS)

Navigációs gomb

Háttérképek

Háttérkép animációk

3D játékok

Java

Videoátjátszás

Videomegtekintés

Ébresztõóra

Számológép

Naptár

Flight mode

Jegyzetek

Stopper

Walkman? lejátszó 3.0

Igen

Igen

Igen

PlayNowTM 4.0

Igen

Igen

Igen

Igen

2 megapixeles kamera

2,5x

Igen

Igen

Igen

Nem

NetFrontTM hozzáférés

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Nem

Nem

Nem

OSE

Nem

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Walkman? érintõlejátszás

Igen

Igen

Igen

PlayNowTM 3.0

Igen

Igen

Igen

Igen

3.2 megapixeles kamera

3x

Nem

Nem

Igen

Igen

OperaTM webböngészõ

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

SymbianTM OS

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Jog dial és érintõképernyõ

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Tartozékok

W910

W960

Alaptartozék:

 • Akkumulátor
 • Töltõ
 • USB-kábel
 • Hordozható sztereó kihangosító
 • 1 GB Memory Stick MicroTM (M2TM) memóriakártya
 • Memory Stick MicroTM (M2TM) USB adapter
 • Media Manager alkalmazás
 • Számítógépes szinkronizációs program
 • Felhasználói kézikönyv

Választható:

 • Sztereó BluetoothTM headset

HBH-DS220

Élvezze a vezeték nélküli zenét a hívások elszalasztása nélkül.

 • MDS-65 asztali zeneállvány

Nagyszerû hang, nagyszerû kialakítás. Csatlakoztassa a telefonját és élvezze az erõteljes hangzást optimális mélyhangokkal.

 • HPM-90 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon

Egy fülhallgató, amely kijelzi, ki hívja, és hogy melyik zeneszámot játsza éppen.

Alaptartozék:

 • Akkumulátor
 • Töltõ
 • USB-kábel
 • Sztereó BluetoothTM headset

HBH-DS220

 • HPM-70 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon
 • Védõtartó
 • Tartalék érintõceruza
 • Media Manager Pro alkalmazás
 • Számítógépes szinkronizációs program
 • Felhasználói kézikönyv

Választható:

 • HPM-83 utcai stílusú Walkman? kihangosító

Utcai stílusú kihangosító, amely minden Walkman? telefonhoz illik.

 • MBR-100 BluetoothTM zenevevõ

Közvetlen átvitel a telefon és a hifi között kiváló hangminõséggel.

 • HBH-DS980 sztereó BluetoothTM headset

 Stílusos fejhallgató zenevezérléssel és kristálytiszta hangzással.

Jellemzõk

W910

W960

Méret: 99 x 50 x 12,5 mm

Tömeg: 86 gramm

Szín:

Hearty Red (vörös) és Noble Black (fekete)

Képernyõ: 262,144 színû TFT

Felbontás: 240 x 320 pixel

Méret: 6,10 cm

Telefonmemória Akár 40 GB

Memóriakártya-támogatás: Memory Stick MicroTM (M2TM)

Beszélgetési idõ GSM/UMTS: TBC

Készenléti idõ GSM/UMTS: TBC

Videohívás ideje: TBC

Zenehallgatás ideje: TBC

Hálózat:

W918c: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900

W910i: UMTS/HSDPA 2100-GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900

Méret: 109 x 55 x 16 mm

Tömeg: 119 gramm

Szín:

Vinyl Black (fekete)

Képernyõ: 262,144 színû TFT érintõképernyõ

Felbontás: 240 x 320 pixel

Méret: 6,60 cm

Telefonmemória Akár 8 GB

Memóriakártya-támogatás: Nem

Beszélgetési idõ GSM/UMTS: Akár 9 óra / 3 óra

Készenléti idõ GSM/UMTS: Akár 370 óra / 300 óra

Videohívás ideje: Akár 2 óra

Zenehallgatás ideje: Akár 25 óra

Hálózat:

W960i: UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900

       

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.