2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2010-től új reklámarca lesz a legnagyobb hazai ásványvízmárkának

2 min read
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/36605"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/sztkir.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="80" /></a></span> <p><em>A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010-ben is világhírű csillaggal reklámozza márkáját. A sztár kilétét egyelőre még csak találgatni lehet, személyét a cég tavaszi sajtóeseményén kívánja nyilvánosságra hozni.</em> </p><p>

 

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010-ben is világhírű csillaggal reklámozza márkáját. A sztár kilétét egyelőre még csak találgatni lehet, személyét a cég tavaszi sajtóeseményén kívánja nyilvánosságra hozni.

 

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010-ben is világhírű csillaggal reklámozza márkáját. A sztár kilétét egyelőre még csak találgatni lehet, személyét a cég tavaszi sajtóeseményén kívánja nyilvánosságra hozni.

A kampány azonban már 2010. február 4-én elindul; továbbá SMS játékban tippelhetik meg a Szentkirályi fogyasztói, hogy ki az a szerencsés fiatal futballakadémista, aki együtt szerepelhet a hírességgel az idei reklámfilmben.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. a 2010-es évet is egy újabb világhírű sztár „leigazolásával" kezdi. A cég az ország legnevesebb klubjait járta végig, hogy megtalálja azokat a tehetséges fiatal labdarúgókat, akik a kampányban részt vehetnek. A futballakadémisták válogatásokon szerepeltek, akik közül kilencet választottak ki, a Debreceni Honvéd Olasz Focisuli (D.H.O.F.S.), a győri Fehér Miklós Labdarúgó Kollégium (Győri ETO FC), a Ferencvárosi Torna Club (FTC), a szombathelyi Illés Futball Akadémia (Szombathelyi Haladás FC), a Magyar Futball Akadémia (Budapest Honvéd), a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, az Újpesti Torna Egylet (UTE), valamint a Vasas soraiból. A fiatalok fotói a 1,5 literes Szentkirályi szénsavas és szénsavmentes ásványvíz palackok címkéin szerepelnek majd.

A nevekhez tartozó kódokat a 06-20/900-07-89, nem emelt díjas SMS számra küldhetik el a fogyasztók március 10-ig, amelyben megtippelhetik, hogy vajon a 8 fiú és 1 lány focistából ki az a szerencsés, aki a tavasszal induló reklámfilmben szerepelhet a világsztárral.

Futballakadémisták: Bedi Noel (Illés Futball Akadémia); Csala Dávid (FTC); Filipovic Marko (Vasas); Hosszú Péter (Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Felcsút); Kaján Zsanett (FTC); Kártik Bálint (Debreceni Honvéd Olasz Focisuli); Nagy Ádám (Fehér Miklós Labdarúgó Kollégium); Tóth Barna (UTE); Vécsei Bálint (Magyar Futball Akadémia)

  Szentkirályi Ásványvíz Kft. www.szentkiralyi.hu   

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.