2024.július.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bob burgerfalodája

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80629"><img class="image image-preview" src="/files/images/burger.preview.jpg" border="0" width="475" height="276" /></a></span>A Hamburger Világnapján jó hírrel jelentkezik a Comedy Central: Bob burgerfalodája újra várja a vendégeket, pontosabban a nézőket, hiszen a nagysikerű animációs sorozat Rosta Sándor, Forgács Gábor, Pálmai Szabolcs, Baráth István és Bogdányi Titanilla magyar tolmácsolásában a második évaddal folytatódik. </p> <p> 

burger.previewA Hamburger Világnapján jó hírrel jelentkezik a Comedy Central: Bob burgerfalodája újra várja a vendégeket, pontosabban a nézőket, hiszen a nagysikerű animációs sorozat Rosta Sándor, Forgács Gábor, Pálmai Szabolcs, Baráth István és Bogdányi Titanilla magyar tolmácsolásában a második évaddal folytatódik.

 

burger.previewA Hamburger Világnapján jó hírrel jelentkezik a Comedy Central: Bob burgerfalodája újra várja a vendégeket, pontosabban a nézőket, hiszen a nagysikerű animációs sorozat Rosta Sándor, Forgács Gábor, Pálmai Szabolcs, Baráth István és Bogdányi Titanilla magyar tolmácsolásában a második évaddal folytatódik.

 

Újra kinyit Bob burgerfalodája a Comedy Centralon. Bob Belcher nem a legjobb vendéglátós. Folyton elfelejti a határidőket, könnyen kijön a béketűrésből, burgerfalodája sem egy hatalmas siker. Bobot ráadásul a szerencse is elkerüli, néha rablók, máskor elvetemült állatvédők, vagy éppen az egészségügyi hatóságok borzolják a kedélyeit. Az étterem bezárása azonban szóba sem jöhet: a családnak meg kell élnie valamiből. A félnótás büfés és családjának története a tengerentúlon több neves kritikus elismerését is kivívta.

 

A Comedy Central nagysikerű animációs sorozata, a Bob burgerfalodája minden kedden és csütörtökön 21:00-kor jelentkezik új epizódokkal.

 

New Jersey-ben fenékig tejfel az élet, kivéve Belcherék számára, akik hamburgerkészítésből próbálnak megélni. A ravatalozó tőszomszédságában található burgerfalodában azonban finoman szólva sem dübörög a biznisz és a szemközti pizzéria tapló tulaja mindent megtesz, hogy ez így is maradjon. Egyedül a közeli vidámparkból szállingóznak a vendégek, ám a sorozatos áramszünetek őket is eltántorítják.

 

A Bob burgerfalodája hatalmas sikerrel mutatkozott be a tengerentúlon és idehaza is. Köszönhető mindez annak, hogy az animációs sorozat remekül ötvözi a munkahelyi komédiák hangulatát, szituációs poénjait és a családi sztorik báját. Bob Belcher egy igazi amerikai félnótás, aki nemcsak saját gyerekeivel nem bír el, de még a sors is folyton kibabrál vele. Szerencsére azonban ott a felesége, Linda, aki gondoskodik arról, hogy a család ne zuhanjon bele a szakadékba.

 

A Comedy Centralon kedd és csütörtök esténként 21:00-kor dupla részekkel jelentkezik a Bob burgerfalodája. Az Entertainment Weekly és a The AV Club is dicsérő szavakkal méltatta az animációs sorozatot, míg a CNN a produkciót nemes egyszerűséggel „kegyetlenül viccesnek" nevezte.

 

http://www.comedycentral.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.