2024.július.16. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pótfelvételit hirdet a Békéscsabai Jókai Színház Színitanháza

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/82424"><img class="image image-preview" src="/files/images/jokai_2.preview.jpg" border="0" width="459" height="479" /></a></span>A Békéscsabai Jókai Színház és a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színitanházában a helyeket még nem teljesen töltötték be, így  azoknak a diákoknak sem kell elkeseredniük, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. <p> 

jokai 2.previewA Békéscsabai Jókai Színház és a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színitanházában a helyeket még nem teljesen töltötték be, így  azoknak a diákoknak sem kell elkeseredniük, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

 

jokai 2.previewA Békéscsabai Jókai Színház és a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színitanházában a helyeket még nem teljesen töltötték be, így  azoknak a diákoknak sem kell elkeseredniük, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

 

A 2014. augusztus  25-i pótfelvételi során van esélyük arra, hogy Békéscsabán tanulhassanak.

Idén is 4 szakra várják a jelentkezőket:

– divat- és stílustervező,

– színházi táncos,

– színpadtechnikus-szcenikus és

– színész képzésekre.

 

Az ingyenes képzésekre augusztus 25-én lehet felvételizni, 10.00 órától az Ibsen Házban. (Békéscsaba, Andrássy út 1-3.)

 

A Színitanház  – a 20 éve elindított színészképzés mellett – a magyar színházi piacon hiány – és háttérszakmák képzésére, igazi gyakorlati tudást nyújtani jött létre. -hangsúlyozta Seregi Zoltán, a Színitanház vezetője.

Az ingyenes képzés a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház területén, igazi SZÍNHÁZBAN zajlik neves színházi szakemberek irányításával, mely érettségire épülő OKJ képesítést nyújt.

Az alapszak elvégzése után választhatóan szakképesítés-ráépüléssel 3 újabb szakképesítés szerezhető meg. A Színitanház oktatási koncepcióját igazolja, hogy végzett diákjaink túlnyomó többsége a pályán tudott maradni és a színpadon vagy a háttérben értékes munkát végez.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dJui952K8gE&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=Fun31ll7cF4&feature=youtu.be

 

Békéscsabai Jókai Színház 
Békéscsaba, Andrássy út 1-3.

 

www.jokaiszinhaz.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.