2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Graboplast a Front Page Communications-t választotta ügynökségének

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/82510"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_638.jpg" border="0" width="176" height="132" /></a></span>A Graboplast új nagyberuházásával, forrásbevonási terveivel és a vállalat esetleges tőzsdei megjelenésével kapcsolatos kommunikációs tanácsadói feladatok ellátásával a Front Page Communications-t bízta meg. Az ügynökség feladatai közé tartozik többek között a stratégiai tervezés, a sajtószervezés és a szövegírás is.</p>  <p><strong>

images 638A Graboplast új nagyberuházásával, forrásbevonási terveivel és a vállalat esetleges tőzsdei megjelenésével kapcsolatos kommunikációs tanácsadói feladatok ellátásával a Front Page Communications-t bízta meg. Az ügynökség feladatai közé tartozik többek között a stratégiai tervezés, a sajtószervezés és a szövegírás is.

 

images 638A Graboplast új nagyberuházásával, forrásbevonási terveivel és a vállalat esetleges tőzsdei megjelenésével kapcsolatos kommunikációs tanácsadói feladatok ellátásával a Front Page Communications-t bízta meg. Az ügynökség feladatai közé tartozik többek között a stratégiai tervezés, a sajtószervezés és a szövegírás is.

 

A Front Page Communications-t választotta kommunikációs ügynökségének a több mint 100 éves múlttal rendelkező, győri székhelyű Graboplast. Az ügynökség kiemelt feladata, hogy a 2015-re Tatabányára tervezett 6 milliárd forintos beruházás forrásbevonási terveihez és a vállalat esetleges tőzsdei bevezetéséhez kapcsolódóan nyújtson kommunikációs támogatást. A Front Page Communications emellett a tavaly 17 milliárd forintos árbevételt elért Graboplast eredményeinek, fejlesztéseinek és termékeinek kommunikációjával is segíti a vállalatot. Az ügynökség feladatai közé tartozik a kommunikáció stratégiai tervezése, a szövegírás, valamint sajtóesemények szervezése, sajtókapcsolati munka. A Graboplast az esetleges tőzsdei bevezetésével kapcsolatos befektetési tanácsadói feladatok ellátásával az Equilor Befektetési Zrt-t bízta meg.

A Graboplast az elmúlt évtized során úgy alakította át működését, hogy mára a speciális padlógyártó piac egyik meghatározó európai szereplőjévé vált. A győri székhelyű, magyar tulajdonú vállalat egy több mint 6 milliárd forintos beruházást készít elő tatabányai gyárában, melynek eredményeképpen a piaci átlagnál jóval nagyobb növekedésű termékcsoportok gyártását kezdheti meg a tervek szerint 2015 végén.

Jancsó Péter, a Graboplast elnök-vezérigazgatója elmondta: „Az új beruházással célunk, hogy folytassuk azt az utat, melyen az elmúlt évtized során elindultunk: a speciális padlógyártók meghatározó európai szereplőjeként tovább kívánjuk növelni piaci súlyunkat. Reményeink szerint kommunikációs partnerünk, a Front Page Communications is hozzájárul majd ehhez a lendületes növekedéshez."

A meghívásos tenderen kiválasztott Front Page Communications ügyvezető igazgatója, R. Kovács Dániel a megbízás kapcsán elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a Graboplast minket választott, hiszen a pénzügyi-, tőzsdei kommunikáció mellett a pozicionálás és a termékkommunikáció terén is bizonyíthatunk."

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.