2024.szeptember.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

USB-kulccsal bővíti belépőszintű FURY termékcsaládját a HyperX

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/82721"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image117.preview.jpg" border="0" width="489" height="305" /></a></span>A <a href="http://www.kingston.com/en/hyperx">HyperX</a><sup>®</sup>, a <a href="http://www.kingston.com/en">Kingston Technology Company Inc.</a>, divíziója bemutatta a <a href="http://www.kingston.com/en/hyperx/usb#HXF30">HyperX FURY USB-meghajtó</a>t, mely a költségtudatos játékosok és számítógép-rajongók számára készült, belépőszintű tárolóeszköz. A HyperX FURY termékcsalád tagjait az új memóriakulcs mellett <a href="http://www.kingston.com/en/hyperx/memory/fury">DRAM</a> modulok és <a href="http://www.kingston.com/en/hyperx/ssd#shfs37a">SSD-meghajtó</a> képviselik.  </p> <p> 

image117.previewA HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., divíziója bemutatta a HyperX FURY USB-meghajtót, mely a költségtudatos játékosok és számítógép-rajongók számára készült, belépőszintű tárolóeszköz. A HyperX FURY termékcsalád tagjait az új memóriakulcs mellett DRAM modulok és SSD-meghajtó képviselik. 

 

image117.previewA HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., divíziója bemutatta a HyperX FURY USB-meghajtót, mely a költségtudatos játékosok és számítógép-rajongók számára készült, belépőszintű tárolóeszköz. A HyperX FURY termékcsalád tagjait az új memóriakulcs mellett DRAM modulok és SSD-meghajtó képviselik. 

 

A HyperX FURY USB agresszív külsejével és színes alumínium éleivel kitűnik a többi USB-meghajtó közül, és az asztali számítógépek, valamint a konzolok1 ideális kiegészítője is. A játékok, zenék, fényképek, videók és egyéb fájlok tárolását szolgáló meghajtó 16 GB-os (piros), 32 GB-os (kék) és 64 GB-os (fekete) változatokban érhető el. A FURY pendrive az USB 3.0 technológiának köszönhetően gyors adatátviteli (90 MB/s olvasási, 30 MB/s írási) sebességgel rendelkezik, valamint kompatibilis az USB 2.0 technológiával is.

 

„Örömünkre szolgál, hogy egy gyors és megnyerő formatervezésű HyperX USB-kulcsot mutathatunk be a költségérzékeny felhasználóknak. Az új FURY USB a korábban kiadott FURY-rendszermemóriával és SSD-vel együtt tovább bővíti belépőszintű HyperX termékpalettánkat, így mostantól a teljes körű, HyperX márkás megoldások mindenki számára elérhetővé válnak" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. 

 

A HyperX FURY USB-hez ötéves garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár. A memóriakulcsról készült fotók itt tekinthetők meg.

 

A HyperX FURY USB jellemzői és műszaki adatai:

  • Költséghatékony: HyperX USB-teljesítmény kisebb kapacitású megoldások esetén
  • Teljesítmény: USB 3.0-sebesség, visszamenőleges kompatibilitás az USB 2.0 technológiával
  • Stílusos: a váz éltervezése és a beépített kulcskarika tökéletesen illik a legújabb számítástechnikai és játékeszközökhöz
  • Azonnal működik: könnyen használható, nincs szükség szoftverre
  • Kompatibilitás a konzolokkal1: PS3TM, PS4TM és Xbox 360 – a konzol típusától függően eltérhet
  • Testreszabható2: egyedi emblémával látható el

·         Jótállás: ötéves jótállás, ingyenes műszaki támogatással

·         Kapacitás3: 16 GB, 32 GB, 64 GB

·         Sebesség4: 90 MB/s olvasási és 30MB/s írási sebesség

  • Méretek: 60,23 mm x 21,40 mm x 9,80 mm

·         Tömeg: kereskedelmi forgalomban: 8,76 (g)

o        egyedi emblémás: 8,68 (g)

·         Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között

  • Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 85 °C között

 

HyperX FURY USB-meghajtó

Rendelési szám

Kapacitás és jellemzők

HXF30/16GB

16GB HyperX FURY USB – piros

HXF30/32GB

32GB HyperX FURY USB – kék

HXF30/64GB

64GB HyperX FURY USB – fekete

 

Kompatibilitási táblázat

Operációs rendszer

USB 3.05

USB 2.0

Windows® 8.1

Igen

Igen

Windows 8

Igen

Igen

Windows 7 (SP1)

Igen

Igen

Windows Vista® (SP1, SP2)

Igen

Igen

Mac OS X (v.10.6.x+)

Igen

Igen

Linux (v. 2.6.x+)

Igen

Igen

PS41

Igen

Igen

PS3, Xbox3601

Igen

Nem

 

1A kompatibilitással kapcsolatos részletekért vegye fel a kapcsolatot a konzol gyártójával. Az Xbox360 csak a FAT32 formátumot ismeri fel.

2Minimális rendelési mennyiség szükséges. A testreszabás a gyártáskor történik.

 3A flash tárolóeszközökhöz megadott kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás a formázás és egyéb funkciók miatt kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál. Lásd: kingston.com/flashguide.

4A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.

5USB 3.0-porttal rendelkező eszköz szükséges hozzá.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.