2024.szeptember.03. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Világújdonság a Nyári SpaTrendExpon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/82743"><img class="image image-preview" src="/files/images/SpaTrendExpo.jpg" border="0" width="468" height="251" /></a></span>A nemzetközileg is elismert wellness kiállítás idén világújdonsággal mutatkozik be. Közép-Európában egyedül a SpaTrendExpo-n ismerhető meg a BMW DesignWorks USA által tervezett HotSpringNextGeneration jakuzzi családja. A különleges dizájnnal és jövőbe mutató megoldásokkal kialakított jakuzzik nem csupán kényelmünket szolgálják, de egyedülálló fénytechnikájuknak köszönhetően kertünk éke lehet. </p> <p> 

A nemzetközileg is elismert wellness kiállítás idén világújdonsággal mutatkozik be. Közép-Európában egyedül a SpaTrendExpo-n ismerhető meg a BMW DesignWorks USA által tervezett HotSpringNextGeneration jakuzzi családja. A különleges dizájnnal és jövőbe mutató megoldásokkal kialakított jakuzzik nem csupán kényelmünket szolgálják, de egyedülálló fénytechnikájuknak köszönhetően kertünk éke lehet.

 

A nemzetközileg is elismert wellness kiállítás idén világújdonsággal mutatkozik be. Közép-Európában egyedül a SpaTrendExpo-n ismerhető meg a BMW DesignWorks USA által tervezett HotSpringNextGeneration jakuzzi családja. A különleges dizájnnal és jövőbe mutató megoldásokkal kialakított jakuzzik nem csupán kényelmünket szolgálják, de egyedülálló fénytechnikájuknak köszönhetően kertünk éke lehet.

 

A HotSpring, amely közel 40 éve legnépszerűbb jakuzzik gyártója idén egy olyan újdonságsorozattal rukkolt elő, amely nemcsak a hidromasszázsról alkotott képünket helyezi új perspektívába, hanem egyenesen újraértelmezi a dizájn fogalmát.A HotSpring ugyanis felkérte a világ egyik legmeghatározóbb formatervező csapatát, a BMW vonalvezetéséért felelős BMW DesignWorks USA-t, hogy álmodja meg a jelen és a jövő masszázsmedencéit. A project olyan jól sikerült, hogy azon még maga a HotSpring is meglepődött.

 

Forradalmi megoldásnak számít a Karl Timishl által tervezett Foldaway jakuzzi tetőemelője. A rendezvényen a Károlyi Kert Medencecentrum jóvoltából úszómedencékkel is találkozhatnak a látogatók, és a kiállított komplett minimedencén keresztül megismerhetik az úszómedence építés folyamatát, és megtekinthetik a Nivovas gyönyörű úszómedence fedéseit is, amely a masszázsmedence használhatóságát azok számára hónapokkal megnyújtja, akik hűvösebb időben is szeretnének jakuzzizni.

 

Ugyan a grillszezon már hamarosan véget ér, a grillezés szerelmesei mégis egész évben használják kerti grill készülékeiket.A Broil King kerti grillezői – legyen az faszenes, vagy gázgrill – egész évben segítséget nyújtanak kedvenc ételeink elkészítésében. Ha pedig pihenésre vágynánk, az Ethos kerti bútoraiban bízhatunk! Azt az életérzést képviselik, amit a saját teraszunk kialakításával mindannyian szeretnénk átélni. A gyönyörű polyrattan fonással és Nautic bőrhuzattal készült teljesen időjárásálló különlegességek az idén is új modellekkel várják a SpaTrend Expo látogatóit.

 

A nyár hamarosan véget ér, a bútorok viszont még igen sokáig élvezhetők, különösen, ha az Italkero látványnak sem utolsó teraszfűtői gondoskodnak a szükséges melegről.Ha a túlzottan erős napfény akadályozná a teraszon való önfeledt időtöltésünket, akkor a Predex árnyékolástechnikai megoldásai lesznek segítségünkre. A széles választéknak és a számtalan minőségi árnyékolónak köszönhetően nincs a kertnek, vagy az udvarnak olyan része, amelynél ne találnának megoldást arra, hogy árnyékban hűsölhessünk. 

 

Aki a szokásos SpaTrend-es vendégszeretet mellett szeretné megismerni mindezeket az újdonságokat, vagy éppen csak egy kellemes nyári napot töltene szeretteivel egy kellemes helyen, a kiállítás szervezői nagy szeretettel várják. A SpaTrendExpo-ról (2014. augusztus 22-31.) mindenki élményekkel tér haza.

 

www.spatrendexpo.hu

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.