2024.szeptember.02. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ki veszi fel a harcot az ország legjobb kamionsofőrjével?

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/82773"><img class="image image-preview" src="/files/images/5ten_0.preview.jpg" border="0" width="456" height="593" /></a></span>Címvédésre készül az 5 tengelyen - biztos kézzel tavalyi nyertese, annak reményében, hogy újra megnyeri az 1 millió forintos álomnyereményt és a dicsőséget, hogy ismételten ő lehet Magyarország legjobb kamionsofőrje. <p> 

5ten 0.previewCímvédésre készül az 5 tengelyen – biztos kézzel tavalyi nyertese, annak reményében, hogy újra megnyeri az 1 millió forintos álomnyereményt és a dicsőséget, hogy ismételten ő lehet Magyarország legjobb kamionsofőrje.

 

5ten 0.previewCímvédésre készül az 5 tengelyen – biztos kézzel tavalyi nyertese, annak reményében, hogy újra megnyeri az 1 millió forintos álomnyereményt és a dicsőséget, hogy ismételten ő lehet Magyarország legjobb kamionsofőrje.

 

Az ország minden területéről vannak jelentkezők, augusztus 15-ig bárki benevezhetett a versenyre, hogy meghiúsítsa a 2013-as nyertes nagyratörő álmait. Ismét felveszi a harcot a kamionosok legjobbjaival az 5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny tavalyi nyertese.

 

Könczöl András reméli, hogy idén is akadnak a tavalyihoz hasonló komoly ellenfelek.

„A 2013-as verseny életem egyik legnagyobb élménye volt, és bízom benne, hogy az idei megmérettetés is sok izgalmat, kalandot tartogat majd a számomra. Szerintem a verseny során az ügyesség, a rátermettség és a kreativitás alkotják a legfontosabb tényezőket. Én mindenkit csak buzdítanék, hogy jelentkezzen, mert amellett, hogy rengeteg tapasztalatot szereztem, remek móka volt. Arról nem is beszélve mennyi elismerést kaptam a győzelem után a szakmabeliektől.  Izgatottan várom bátor kihívóimat" – mondta mosolyogva Könczöl András, 2013 legjobb kamionsofőrje.

 

Már az ország minden területéről vannak nevezők a NiT Hungary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által szervezett 5 tengelyen – biztos kézzel! versenyre.

 

A tavalyi indulók közül idén is tucatnyian jelentkeztek, ami alátámasztja a nyertes állítását, miszerint érdemes megpróbálni, mert csak nyerni lehet vele. Augusztus 15-ig minden bátor kamionosnak volt lehetősége nevezni, hogy esélye legyen megnyerni a nettó 1 millió forintot és Magyarország legjobb kamionsofőrje díját.

 

Döntő:

2014. október 4.

Zsámbék, drivingcamp Hungary

 

http://www.5tengelyen.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.