2024.szeptember.02. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

David Hasselhoff a Hungaroringen

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/82775"><img class="image image-preview" src="/files/images/davidH.jpg" border="0" width="461" height="704" /></a></span>2014. augusztus 29-én az Acceleration 2014 szervezésében Magyarországra érkezik David Hasselhoff, a „Celebrate the 80s & 90s with The Hoff" show keretében. A tévésztár a Knight Rider és a Baywatch című világszerte ismert sorozatokban tett szert igazi népszerűségre.</p> <p> 

davidh2014. augusztus 29-én az Acceleration 2014 szervezésében Magyarországra érkezik David Hasselhoff, a „Celebrate the 80s & 90s with The Hoff" show keretében. A tévésztár a Knight Rider és a Baywatch című világszerte ismert sorozatokban tett szert igazi népszerűségre.

 

davidh2014. augusztus 29-én az Acceleration 2014 szervezésében Magyarországra érkezik David Hasselhoff, a „Celebrate the 80s & 90s with The Hoff" show keretében. A tévésztár a Knight Rider és a Baywatch című világszerte ismert sorozatokban tett szert igazi népszerűségre.

 

Van azonban, amit még a tősgyökeres rajongók sem tudnak a színész-énekesről, mint például azt, hogy 1989-ben mindenki Michael Knightja ott volt a berlini fal lerombolásánál, ahol kis híján csúnyán pórul járt. 5 dolog, amit nem tudtál David Hasselhoffról.

 

Rakétával célozták, de mindhiába

1989 novemberében, amikor Kelet és Nyugat-Berlin újra eggyé vált, és a németek lerombolták azt a bizonyos falat, David Hasselhoff is koncertet adott. Volt azonban, akinek nem tetszett annyira az előadás, és ezt drasztikusan adta a híresség tudtára: begyújtott egy rakétát és megpróbálta kilőni vele a Knight Rider színészét. Kis híján be is talált, de végül a buli mehetett tovább, mert a Hoffot kiiktatni azért nem ilyen egyszerű.

 

Sokoldalúságát tehetségkutatóban kamatoztatta

David Hasselhoff igazi multi-talentum. Nem csak énekesként, de tehetségkutatós zsűritagként is megállta már a helyét. Barátja, Simon Cowell felkérésére egy évadig zsűrizett a Britain's Got Talentben. Élményei arra inspirálták, hogy A Hoff visszatér címmel újabb lemezzel örvendeztesse meg rajongóit.

 

Beszélő kocsi és dögös életmentők

Ahogy azt mindenki tudja, a sztár a Knight Riderben és a Baywatch-ban vált világszerte ismertté. Azt azonban már kevesebben, hogy több mint 20 év elteltével is világszerte adják ezeket a tévésorozatokat. Az ismétlések által a fiatal TV-nézők is megismerhetik a beszélő autót, és a legendásan dögös életmentőket.

 

A Baywatch kis híján bukás lett

Hasselhoff 1989-ben kapta meg a legendás parti őrségről szóló tévésorozat főszerepét, az NBC viszont egy évad után levette műsoráról a produkciót. Ekkor a készítőgárda és a színészek is a csatorna vezetőihez fordultak, hogy meggyőzzék őket, igenis van lehetőség az ötletben. Igazuk lett, a Baywatch 11 évadot élt meg, és nincs ma már olyan ember, aki ne ismerné.  Hasselhoff pedig ezáltal lett a világ egyik legismertebb sorozatsztárja.

 

Indiában különösen nagy kedvenc

India Oscar-díjátadóján, a Bollywood Awardson David még az „Év nemzetközi sztárja" kategóriában is győzedelmeskedni tudott. Ezt a globális szórakoztatáshoz nyújtott kiemelkedő hozzájárulásával érdemelte ki. 2006-ban pedig a VH1 az év legnagyobb visszatérőjének nevezte ki.

 

2014. augusztus 29. és 31. között a legnépszerűbb retro előadók és a leggyorsabb versenyautók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 névre hallgató nemzetközi gyorsulási és zenei fesztiválon. Augusztus 29-én este a Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Vengaboys. Természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is.

 

2014. augusztus 29.-31.

Accelereation 2014

Hungaroring

 

http://acceleration14.com/

http://acceleration-magyarorszag.hu/

http://davidhasselhoffonline.com/

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.