2024.szeptember.02. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

STRAND – Nagyon Zene online

1 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/82829"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image124.jpg" border="0" width="481" height="161" /></a></span>Aki valamilyen okból kifolyólag nem lesz a hétvégén Zamárdiban, még nem maradt le semmiről. A koncertek javát online is lehet majd követni.</p> <p> 

image124Aki valamilyen okból kifolyólag nem lesz a hétvégén Zamárdiban, még nem maradt le semmiről. A koncertek javát online is lehet majd követni.

 

image124Aki valamilyen okból kifolyólag nem lesz a hétvégén Zamárdiban, még nem maradt le semmiről. A koncertek javát online is lehet majd követni.

 

A Ustream segítségével és a Telekom támogatásával a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál koncertjeinek javát online is lehet majd követni augusztus 20-23 között. A http://www.strandfesztival.com oldalon látható lesz  – mások mellett – a Parov Stelar Band, Dub FX, a Quimby, a Punnany Massif, a Brains, az Irie Maffia, a Mary Popkids, az Ivan & the Parazol, a 30Y, vagy Kaukázus koncertje is. Ismétlés, másnap délelőtt.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.