2024.szeptember.02. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2014. augusztus 24-én MTV Video Music Awards

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/82841"><img class="image image-preview" src="/files/images/kim_0.preview.jpg" border="0" width="454" height="615" /></a></span>Kim Kardashian, Gwen Stefani és Nina Dobrev is díjat ad át az MTV VMA-n, és fellép a szuperdögös Nicki Minaj. 2014. augusztus 24-én a legnagyobb zenei sztárok gyűlnek össze a Video Music Awardson, hogy látványos gála keretében ünnepeljék a modern popzenét. <p> 

kim 0.previewKim Kardashian, Gwen Stefani és Nina Dobrev is díjat ad át az MTV VMA-n, és fellép a szuperdögös Nicki Minaj. 2014. augusztus 24-én a legnagyobb zenei sztárok gyűlnek össze a Video Music Awardson, hogy látványos gála keretében ünnepeljék a modern popzenét.

 

kim 0.previewKim Kardashian, Gwen Stefani és Nina Dobrev is díjat ad át az MTV VMA-n, és fellép a szuperdögös Nicki Minaj. 2014. augusztus 24-én a legnagyobb zenei sztárok gyűlnek össze a Video Music Awardson, hogy látványos gála keretében ünnepeljék a modern popzenét.

 

A Vámpírnaplók fiatal szépsége, Nina Dobrev mellett a „szuperceleb" Kim Kardashian valamint Demi Lovato és Gwen Stefani is a 2014-es MTV VMA díjátadói között lesznek. Rajtuk kívül Taylor Schilling, Laverne Cox, Jessie J, Iggy Azalea, Ariana Grande és sokan mások is feltűnnek majd a tévécsatorna éves gáláján. A csatorna bejelentette, hogy az eddig ismert lineup-on kívül további világsztárok teszik tiszteletüket az MTV díjátadóján.

 

Hogy a 8 díjra jelölt Beyoncé tarol legnagyobbat, vagy az évről-évre megújuló Eminem, aki 7 kategóriában esélyes, augusztus 24-én kiderül. Ezen a napon a világ Kaliforniát figyeli majd, és kiderül, kik voltak a legnagyobb zenei sztárok az elmúlt évben.

 

A britek szenzációja, Sam Smith első alkalommal debütál augusztus 24-én a Video Music Awardson. A melankolikus dallamairól ismert énekes a magyar rádiókban is komoly népszerűségnek örvend slágerével, a Stay With Me című dallal. Taylor Swift a legjobb country és popdallamokat hozza el élőben a kaliforniai közönségnek – az exeit szívesen ekéző fiatal énekesnő minden bizonnyal sokak örömére érkezik majd a VMA színpadára. A 24 éves szőkeség 7 Grammy-díjat tudhat magáénak, és ő volt a díjátadó történetében a legfiatalabb, aki átvehette az Év albuma elismerést. Iggy Azalea és Sam Smith különleges duettel készül, amelynek célja, hogy felhívják a fiatalok figyelmét az AIDS/HIV megelőzés fontosságára. A sztárok mellett olyan előadók is fellépnek az MTV VMA-n, mint Jessie J, Beyoncé, Ariana Grande, Nicky Minaj, Usher, a 5 Seconds of Summer és a Maroon 5.

 

A szuperdögös Nicki Minaj nem csak a divatlapok és a rádiócsatornák kedvencévé vált az elmúlt években, de kemény rajongói bázist is felépített magának. A világ egyik legismertebb popsijával rendelkező énekesnő 2014. augusztus 24-én élőben lép majd fel az MTV VMA-n, ahol először adja elő Anaconda című vadiúj dalát.

Nicki Minaj nem ismeretlen a Video Music Awards közönségének, a sztár 2010-ben és 2012-ben is élőben lépett fel a tévécsatorna gáláján. Emellett pedig két ízben is nyertesként hagyta el a díjátadót, bizonyítva, hogy a női rappereknek igenis van létjogosultsága Hollywoodban. A szexi Nicki nem csupán extravagáns stílusával, formás fenekével és szókimondó dalaival hódít, nemrégiben színésznőként is bemutatkozott: Cameron Diazzal és a szupermodell Kate Uptonnal játszott együtt A csajok bosszúja című amerikai vígjátékban.

 

Augusztus 24-én ismét a legnagyobb zenei sztároké a terep, a 2014-es MTV VMA első díjazottja, Beyoncé (lásd: http://euroastra.hu/node/82541) mellett olyan hírességek lépnek majd színpadra, mint a Maroon 5, a 5 Seconds of Summer, Usher, és Ariana Grande. Az egyes kategóriákban a szavazás még mindig tart, a rajongók a weboldalon voksolhatnak kedvenceikre.

 

www.vma.MTV.com

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.