2024.szeptember.03. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egészséghétvége Harkányban

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/82855"><img class="image image-preview" src="/files/images/marsalkofoto%2020144.preview.jpg" border="0" alt="Foto: Marsalkó" title="Foto: Marsalkó" width="470" height="314" /></a><span style="width: 638px" class="caption"><strong>Foto: Marsalkó</strong></span></span>A nyárral nem érnek véget a rendezvények a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő területén. Az Egészséghétvége keretében az egész családnak lehetősége nyílik kimozdulni, hogy sportoljanak, gyógyuljanak, és elsajátítsák a helyes életmód alapelveit.

foto: marsalkóFoto: MarsalkóA nyárral nem érnek véget a rendezvények a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő területén. Az Egészséghétvége keretében az egész családnak lehetősége nyílik kimozdulni, hogy sportoljanak, gyógyuljanak, és elsajátítsák a helyes életmód alapelveit.

foto: marsalkóFoto: MarsalkóA nyárral nem érnek véget a rendezvények a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő területén. Az Egészséghétvége keretében az egész családnak lehetősége nyílik kimozdulni, hogy sportoljanak, gyógyuljanak, és elsajátítsák a helyes életmód alapelveit.

Szeptember 12-én és 13-án hat helyszínen folynak a programok, melyekből egyet a sportolás hívei sajátíthatanak ki, akik többek között intim-, gerinc-, és légzőtornát gyakorolhatnak a professzionális oktatók segítségével.

Egy másik helyszínen arra hívják fel a szervezők a figyelmet, hogy nem csak a gyógyításra, de a megelőzésre is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ezért általános állapotfelmérésre, koleszterinszint-vizsgálatra és anyajegy-vizsgálatra is mód nyílik mind a két nap során. Ugyanitt természetes eredetű és egészséges termékekkel foglalkozó helyi kistermelők kiállítását csodálhatjuk meg.

Nem csak testüket, de agyukat is megtornáztathatják a látogatók különböző előadások keretében. Számos hasznos és új információval gazdagodhatnak, többek között a víz bőr-, és nőgyógyászati, reumatológiai hatásaival és a táplálkozással, mozgással kapcsolatban.

Köztudott, hogy mindennapjainkat behálózza a stressz, amely sok betegség előidézője lehet. Kezelése komoly odafigyelést igényel: ebben segít egy pszichológus előadása, aki a stresszről és a nőiségről is beszélni fog a hallgatóságnak.

Ha az egészségről van szó, a zene és tánc sem maradhat ki a felhozatalból: zene-, hang-, és táncterápia is várja a gyógyulni vágyókat Harkányfürdőben.

Bővebb információ: marketing@harkanyfurdo.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.