2024.szeptember.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Süveges Gergő volt idén a titokzatos Jumurdzsák

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/82882"><img class="image image-preview" src="/files/images/süveges.preview.jpg" border="0" width="466" height="562" /></a></span>2014. augusztus 21-én az Egri Gárdonyi Géza Színház falai között titokzatos és váratlan események közepette, a „Költözz Egerbe!" idei párosának segítségével leplezték le a rejtélyes blogolót! <p> 

süveges.preview2014. augusztus 21-én az Egri Gárdonyi Géza Színház falai között titokzatos és váratlan események közepette, a „Költözz Egerbe!" idei párosának segítségével leplezték le a rejtélyes blogolót!

 

süveges.preview2014. augusztus 21-én az Egri Gárdonyi Géza Színház falai között titokzatos és váratlan események közepette, a „Költözz Egerbe!" idei párosának segítségével leplezték le a rejtélyes blogolót!

 

Az eger.hu oldalon 2014. július 21-én immár második alkalommal különleges, nem mindennapi blog indult. (lásd: http://euroastra.hu/node/82274) Jumurdzsák életre kelt és blogot indított, melynek során négy héten keresztül izgalmas egri történetekkel gazdagodott minden olvasó.

 

„Úgy hiszem… ez nagyon korrekt kis apartman… Jumurdzsák úr…" – hangzott egy alkalommal, mikor korunk hőse megérkezett Eger városába. Menetelt Egerből-Egerbe, meghódította a várat és még sok minden más is kiderült az elmúlt hetekben.

 

A közönség 2014. augusztus 20-ig küldhette be a tippeket, arra vonatkozóan, hogy vajon ki is bújt a sorok mögé. A bejegyzésekben elrejtett utalások valakit közelebb vittek a megoldáshoz, míg másokat elbizonytalanítottak.

 

Helga írta a tippje mellé: „Nagy örömmel vettem észre, hogy a tavalyihoz hasonlóan az idén is blogol a Félszemű dervis. Tavaly is izgalmas volt a játék, akkor sajnos nem nyertem. Az idén is nagyon tetszett. Sokat törtem a fejem és nyomoztam az interneten, ki lehet az álarc mögött. … Remélem helyes a tippem és Fortuna kegyes lesz hozzám az idén. Gratulálok a játék kitalálójának és a szervezőknek is! Remélem jövőre is játszhatunk!"

 

Endre pedig ezt írta: „Nagyon tetszik ez a kezdeményezés. Illetve ha a tavalyi volt a kezdeményezés, akkor jelen játék a folytatmányozás? 🙂 Van egy meglehetősen erős tippem a megfejtésre. Sokat segített az iskolák sora és a családról írt pár szó. Még nem kiabálom el. Később jelentkezem." – majd egy héttel később helyesen tippelt… ;)"

 

Közel 100 megfejtés érkezett, melynek többsége a helyes nevet tartalmazta. Ugyanakkor többen gondoltak Lackfi Jánosra és Takács Bence Ervinre is. A helyesen tippelők között egy egri wellness- hétvégét, és egy speciális, helyieknek szóló ajándékcsomagot sorsolt ki Eger városa.

 

A nyertesek: Oláh-Kis Adrienn Békésről, illetve Angyalné Dobos Virág Egerből.

 

Tavaly Kálloy-Molnár Péter színművész, dalszerző-énekes bújt a sorok mögé.

Idén Süveges Gergő újságíró és televíziós műsorvezető vállalta magára a török szerepét, mert izgalmasnak, érdekesnek tartotta a feladatot. A leleplezésben a „Költözz Egerbe!" idei párosa, Reni és Bálint is aktívan részt vett. Így utolsó, Egerben töltött órájuk sem telt unalmasan.

A részleteket a Költözz Egerbe 2014 Facebook oldalon osztják meg.

 

Ha valaki véletlenül lemaradt a Jumurdzsák blogról, megtalálja Gergő személyes, egri történeteit az eger.hu oldalon.

 

www.eger.hu

http://koltozzegerbe.blog.hu/

https://hu-hu.facebook.com/koltozzegerbe

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.