2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Skandináv ősz a FilmBoxon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/83007"><img class="image image-preview" src="/files/images/skandináv.preview.jpg" border="0" width="454" height="325" /></a></span>Szeptemberben a FilmBox csatornák a méltán népszerű skandináv regények rajongóinak kedveznek, hiszen az őszt skandináv csatornapremierek és egy országos premier indítják. <p> 

skandináv.previewSzeptemberben a FilmBox csatornák a méltán népszerű skandináv regények rajongóinak kedveznek, hiszen az őszt skandináv csatornapremierek és egy országos premier indítják.

 

skandináv.previewSzeptemberben a FilmBox csatornák a méltán népszerű skandináv regények rajongóinak kedveznek, hiszen az őszt skandináv csatornapremierek és egy országos premier indítják.

 

Az országos premier Clown egy kedves vígjáték, amely szeptember 9-én 21.00-tól lesz látható a FilmBox Extrán. Frank igazi gyereklelkű felnőtt, aki ehhez mérten is viselkedik. Annak érdekében, hogy bebizonyítsa barátnőjének, hogy jó apa válna belőle, „elrabolja" a lány 12 éves unokaöccsét, és – tetszik, nem tetszik – csónaktúrára viszi őt. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy velük tart Frank legjobb barátja, Casper is, aki egy ilyen eseményt egyfajta vándororgiaként képzel el nőkkel, drogokkal és alkohollal. Szóval úgy tűnik, Frank ismét „jól" döntött, de innen már csak felfelé vezethet az út, vagy mégse?

 

A One step behind ezzel szemben egy igazi hátborzongató thriller, amely szeptember 21-én kerül a képernyőkre 21.00-tól szintén a FilmBox Extrán. A rendőrség három fiatal holttestére bukkan az erdőben. Nem sokkal később Kurt Wallander újabb halálesettel szembesül: barátja és kollégája, Svedberg végzett magával. Legalábbis először úgy tűnik, a nyomozás azonban hamarosan kideríti, hogy erőszakos halálról van szó, mi több, az eset kapcsolatba hozható a három fiatal meggyilkolásával. A nyomok egy elmegyógyintézetben élő fiatal nőhöz vezetnek, ám a történet itt kezd csak bonyolódni.

 

A Headhunter szintén egy izgalmas thriller, amely szeptember 25-én 21.00-tól szintén a FilmBox Extrán lesz látható. Martin Vingét, a sikeres fejvadászt N. F. Sieger, Dánia legnagyobb olajbirodalmának 85 éves feje azzal bízza meg, hogy keressen új vezetőt cége élére: arra a pozícióra, melyre évek óta az elnök saját fia, Daniel Sieger pályázik. Miközben a jelöltek után kutat, Martin rádöbben, hogy lassan, de biztosan egy átláthatatlan hatalmi játék bábájává vált, melyben rajta kívül álló erők döntik el az olajbirodalom sorsát, és ez a döntés őt is magával ránthatja.

 

A Dear Alice egy kedves igaz történet, amely szeptember 28-án a FilmBox Plus csatornán 21.00-tól vár majd minket. A történet különböző életek összefonódásáról szól, amelyre egy átlagosnak tűnő napon kerül sor. Franzis Namazi, az újonnan érkezett bevándorló Gambiából jött Svédországba, és arra készül, hogy lemondjon kis boltjáról. Karin Carlsson-Said ügyvéd élete egyik legfontosabb szakmai döntése előtt áll. A férjének, Mosesnek pénzt kell küldenie Ugandába, ahol az apját kórházban ápolják, ám problémák merültek fel az átutalással kapcsolatban. Bosse, a tévésztár megtudja, hogy kirúgták a saját műsorából, ráadásul a felesége megcsalja. Az ismert ember, Hakan alkoholproblémákkal küzd, és még egyszer az ügyvédje, Karin segítségére van szüksége.

 

Szeptember  9. 21.00 – Clown

Szeptember 21. 21.00 – One step behind

Szeptember 25. 21.00 – Headhunter

Szeptember 28. 21.00 – Dear Alice

 

http://spiintl.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.