2024.szeptember.06. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

II. METRO Borfesztivál – a legjobb hazai borok egyszerre, egy helyen

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/83198"><img class="image image-preview" src="/files/images/Mbor.preview.jpg" border="0" width="452" height="640" /></a></span>A METRO elkészítette legújabb borkatalógusát, ehhez kapcsolódóan pedig immár második alkalommal rendezi meg a METRO Borfesztivált 2014. szeptember 5-én, pénteken. <p> 

mbor.previewA METRO elkészítette legújabb borkatalógusát, ehhez kapcsolódóan pedig immár második alkalommal rendezi meg a METRO Borfesztivált 2014. szeptember 5-én, pénteken.

 

mbor.previewA METRO elkészítette legújabb borkatalógusát, ehhez kapcsolódóan pedig immár második alkalommal rendezi meg a METRO Borfesztivált 2014. szeptember 5-én, pénteken.

 

A borkatalógus az áruházi kínálat legjobb borait tartalmazza, melyek közül jó néhányat négy országos helyszínen – Debrecenben, Pécsett, Szombathelyen és a Ferencvárosban – a borfesztivál keretében meg is kóstolhat a nagyközönség. 

 

Az egynapos borfesztiválra látogató vendégek megismerkedhetnek az áruház aktuális borkészletének legjobbjaival, valamint 54 neves magyar borászat borai mellett nemes pálinkák, sajtok és húskészítmények kóstolására is lesz lehetőség.

A délben kezdődő borfesztiválon a közönség megízlelheti a 'METRO 2014-es év borát', az Insol borait, az Insolito Tinto-t és Bianco-t; az előbbi a Challenge International du Vin borversenyen arany, az utóbbi ezüstérmet szerzett. A közönség a bórkóstoláson olyan borászatokkal találkozhat, mint a Törley Pezsgőpincészet vagy a Tokaj Kereskedőház.

 

A METRO áruházlánc a borfesztivált abból az alkalomból rendezi meg, hogy elkészíttette legújabb borkatalógusát, melyben közel 230 kiváló minőségű bor szerepel. A borkatalógus egyedi voltát az adja, hogy a válogatás a borhoz értő szakemberek, sommelier-ek bírálata alapján áll össze, így a katalógus mindenki számára segítséget jelenthet a borok közötti eligazodásban.

 

A válogatásban többek között olyan borok szerepelnek, mint:

– Bock Ermitage,

– Gere Attila Rosé 2013,

– Tiffán's Immortal Cuvé 2011,

– Sauska Rosé 2013,

– Bolyki Indián nyár 2011 vagy a

– Degenfeld Muscat Blanc 2013.

 

http://www.metro.hu

www.metrogroup.de

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.