2024.szeptember.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Cseh Tamás nap

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/83276"><img class="image image-preview" src="/files/images/csehT.preview.jpg" border="0" width="449" height="325" /></a></span>Cseh Tamás nappal búcsúzik a Bartók Béka úti Moha Kávéház 2014. szeptember 6-án, szombaton. CSEH TAMÁS nap Újbudán! - A belépés ingyenes!</p> <p> 

cseht.previewCseh Tamás nappal búcsúzik a Bartók Béka úti Moha Kávéház 2014. szeptember 6-án, szombaton. CSEH TAMÁS nap Újbudán! – A belépés ingyenes!

 

cseht.previewCseh Tamás nappal búcsúzik a Bartók Béka úti Moha Kávéház 2014. szeptember 6-án, szombaton. CSEH TAMÁS nap Újbudán! – A belépés ingyenes!

 

A program:

15:00 Szerelmem, Elektra (magyar, Jancsó Miklós, 1974, 70')

A Gyurkó László (1930-2007) színműve alapján készült, az antik tragédiát újragondoló, modernizáló alkotás egyik szereplője és zeneszerzője Cseh Tamás.

– rövid szünet után

Cseh Tamás film (magyar dokumentumfilm, Fonyó Gergely, 2000, 85')

Amit tudni akarsz Cseh Tamásról – de sosem merted megkérdezni.

 

18:00 Kerekasztal-beszélgetés:

– Cseh Tamás és a film(ek)

– Nagy Péter és a Dobridán zenekar bemutatása

Résztvevők: Kalmár András-Reményi Róbert-Nagy Péter-Dobri Dániel

 

20:00 Nagy Péter és a Dobri Dániel koncert a MOHA Kávéházba

Dobri Dániel – gitár

A 2012-ben végzett a Bartók Béla Konzervatórium jazzgitár szakán. Számos színházi előadás közreműködője, zeneszerzője, zenei munkatársa (Thália Színház, Pinceszínház, Nemzeti Színház, Vígszínház, Budapest Bábszínház, Hevesi Sándor Színház Zalaegerszeg stb.), a székesfehérvári Vörösmarty Színház állandó zeneszerzője. 2011-ben beválogatták a Harmónia Jazzműhely által szervezett "Fiatal Gitárosok Erőpróbája" koncerten a négy legtehetségesebb fiatal gitáros közé. A Nagy Péter és a Dobridán zenekar vezetője, és zeneszerzője. Ezen kívül több magyar jazz és világzenei formáció, illetve stúdiómunka gitárosa (Vámos Janka Quartet, Dobri Dániel Trio). Jelenleg Bereményi Gézával ír dalokat, többek között, Udvaros Dorottyának és Cserhalmi Györgynek is.

Nagy Péter – énekes, színész

A középiskolát követően jelentkezett Földessy Margit stúdiójába. Az egyetem előtt szerepet kapott a VII. Olivér című filmben, és játszott a Móricz Zsigmond Színházban. 2002-ben vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol 2006-ban szerezte meg diplomáját Jordán Tamás és Lukáts Andor osztályában. A közönség láthatta a debreceni Csokonai Színházban és az Örkény István Színházban, majd a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház tagja lett. A 2006-os nagy sikerű filmben, a Lorában Geri szerepét alakította. A 2010-es POSZT-on elnyerte a legjobb férfi alakításért járó elismerést.

 

2014. szeptember 6.

Cseh Tamás nap

MOHA Kávéház

Budapest, Bartók Béla u. 11-13.

 

www.facebook.com/MohaCafe

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.