2024.augusztus.30. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Évadnyitó Utcabál a József Attila Színházban

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/83417"><img class="image image-preview" src="/files/images/utcabálJ.preview.jpg" border="0" width="288" height="174" /></a></span>2014. szeptember 13-án</strong> (szombaton) 15 órától a József Attila Színház előtti téren, <strong>Utcabál</strong><strong>lal</strong> várnak minden érdeklődőt, színházbarátot! <p> 

utcabálj.preview2014. szeptember 13-án (szombaton) 15 órától a József Attila Színház előtti téren, Utcabállal várnak minden érdeklődőt, színházbarátot!

 

utcabálj.preview2014. szeptember 13-án (szombaton) 15 órától a József Attila Színház előtti téren, Utcabállal várnak minden érdeklődőt, színházbarátot!

 

Az Évadnyitó Utcabálon a hagyományok folytatásaként, kora délutántól késő estig köszöntik az új évadot, zenével, közös tánccal, irodalmi esttel, versenyekkel készülnek.

 

Program:

15.00 – Legendák nyomában, Márai újratöltve (irodalmi szalon a Stúdióban)

A József Attila Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör közös irodalmi szalon – sorozata. Az évad első irodalmi szalonjában újra Márai Sándort idézik. Az összeállítás szerkesztője: Szabó Zoltán Attila, a Nyugat Plusz főszerkesztője, közreműködnek a József Attila Színház művészei. A program ingyenes, regisztráció szükséges: 06 1 320 58 77

 

15.00 – Gyerekprogram

Babszem Jankóval, Csizmás kandúrral a színpadon, közben arcfestés és kézműves

ügyeskedés a Déryné közben.

 

kb. 16.00 – Nemcsák Károly igazgató köszöntője

 

A délután folyamán, a színpadon folyamatosan váltják egymást a színművészek.

Lesz éneklés, táncolás, részletek hangzanak el az új bemutatókból és a repertoár előadásokból (Cigánykerék, Hattyúdal, Munkácsy, a festőfejedelem, Úrhatnám polgár).

A fináléhoz közeledve pedig régi és kevésbé régi dallamok, dalok is felcsendülnek, melybe a közönség is bekapcsolódhat. Végül egy óra közös táncolás és élőzene zárja a programot.

 

A színpadi programok mellett megkóstolhatják, értékelhetik a színművészek étel remekeit, lesz tombolasorsolás és készíthetnek jelmezes fotókat is!

 

Mindenkit szeretettel várnak!

 

2014. szeptember 13.

Évadnyitó Utcabál

József Attila Színház

Budapest, Váci út 63.

 

http://jozsefattilaszinhaz.hu/

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.