2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Három királyfi, három királylány mozgalom szeptember 20-án Családi napot tart a Várban.

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/83489"><img class="image image-preview" src="/files/images/3királyfi.preview.jpg" border="0" width="469" height="332" /></a></span>Legyen családbarátabb a magyar társadalom</strong>, háruljanak el a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok, kerüljön egyensúlyba a munka és a magánélet! - Ezek a legfontosabb mottói a Három királyfi, három királylány című mozgalomnak. <p> 

3királyfi.previewLegyen családbarátabb a magyar társadalom, háruljanak el a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok, kerüljön egyensúlyba a munka és a magánélet! – Ezek a legfontosabb mottói a Három királyfi, három királylány című mozgalomnak.

 

3királyfi.previewLegyen családbarátabb a magyar társadalom, háruljanak el a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok, kerüljön egyensúlyba a munka és a magánélet! – Ezek a legfontosabb mottói a Három királyfi, három királylány című mozgalomnak.

 

Egy nemzetközi kutatás szerint ugyanis a magyar társadalom a leginkább családbarát Európában: a magyar fiatalok átlagosan 2-3 gyermeket szeretnének vállalni, de végül csupán 1-2 gyermekük születik. Az önkéntes mozgalom tagjai kitűzött céljaik elérése érdekében olyan projekteket és programokat valósítanak meg, melyek a tervezett gyermekek megszületését segítik elő. Javaslatokat készítenek, hogy a legkedvezőbb feltételek legyenek megteremtve a gyermekvállaláshoz. Mindezeken túl párbeszédet kezdeményeztek a társadalom egyes csoportjai, a politika és a civilek, a munkaadók és munkavállalók között, valamint útnak indították a babazászló és a vándorbölcső programot is.

 

A Családi nap folyamán a család minden tagja izgalmas és érdekes programokon vehet részt. A szülők konfliktuskezelés, gyermeknevelés témában hallgathatnak előadásokat, de személyes tanácsadás keretein belül párkapcsolati, életvezetési és munkaügyi kérdéseikre is választ kaphatnak.

A nagyobb gyermekeket kézműves foglalkozások, Könyvtári kalandtúra és a Magic Box játékbirodalom társasjátékai várják. A kisebbek a családi nap alatt teljes felügyelet mellett élvezhetik a színes, szórakoztató játékokat.

 

A Családi nap vendégei:

Kádár Annamária mesepszichológus és Varró Dániel költő, műfordító.

 

A Családi belépőt váltók között sorsolásra kerül egy családi pihenés a Kolping Hotelben, valamint egyéb értékes ajándékok is gazdára találnak!

A programra itt lehet jelentkezni: http://haromkiralyfi.hu/eloadasok

 

2014. szeptember 20.

Családi nap

Országos Széchényi Könyvtár

Budapest, Szent György tér 4-5-6.

 

http://haromkiralyfi.hu

 

Lantai József

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.