2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egymás után másodszor

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/83853"><img class="image image-preview" src="/files/images/Off.jpg" border="0" width="457" height="385" /></a></span>Ismét a Goodyear DuraTrac a legjobb terepabroncs az OFF ROAD Magazin szerint. A német OFF ROAD szakmai magazin olvasói egymás után másodjára a Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsát választották meg a legjobb terepabroncsnak. <p> 

offIsmét a Goodyear DuraTrac a legjobb terepabroncs az OFF ROAD Magazin szerint. A német OFF ROAD szakmai magazin olvasói egymás után másodjára a Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsát választották meg a legjobb terepabroncsnak.

 

offIsmét a Goodyear DuraTrac a legjobb terepabroncs az OFF ROAD Magazin szerint. A német OFF ROAD szakmai magazin olvasói egymás után másodjára a Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsát választották meg a legjobb terepabroncsnak.

 

A „Vonóabroncsok" kategóriában lett győztes, ahol az olvasóknak 10 jelölt közül kellett kiválasztaniuk a legjobbat. Több mint 63.000 olvasói véleményt gyűjtöttek össze a 2014-es OFF ROAD Díj odaítéléséhez. A szavazatok körülbelül egyharmadát a Goodyear abroncsa kapta, amelyet kifejezetten nehéz terepre fejlesztettek ki.

 

A Ram nemrégiben úgy döntött, hogy 2014-es Power Wagon modelljét a Goodyear Wrangler DuraTrac-kel szereli fel. Ezt az abroncsot eredetileg az Egyesült Államokban fejlesztették ki, és jelenleg is ott gyártják, az európai piacot viszont a németországi Fulda abroncsüzeméből látják el.

 

Az OFF ROAD Díjat 1982 óta ítélik oda, melynek során az olvasók 13 kategóriában választják meg a legjobb terepjárművet, és egyben a legjobb vonóabroncsot is megszavazzák.

 

„Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy ez a nívós magazin ismét minket választott meg a legjobb terepabroncsnak – mondta Alexis Bortoluzi, a Goodyear EMEA régióért felelős Márka- és Stratégiai Igazgatója, majd hozzátette, hogy ebben a díjban az az igazán különleges, hogy terepen használatos gépjárművek vezetői szavazzák meg a nyertest. Ők tapasztalatból tudják, hogy mi működik jól a járművükön, és azzal is tisztában vannak, hogy milyen fajta teljesítményre van szükségük. Ez a díj tanúságtétel a DuraTrac termék teljesítményéről azoktól az emberektől, akik használják."

 

http://www.off-road.de/de/home/

http://www.goodyear.com/en-US/tires/wrangler-duratrac

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.