2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újra megjelentek a külföldi ingatlanbefektetők

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/83952"><img class="image image-_original" src="/files/images/1390.jpg" border="0" width="184" height="138" /></a></span>Főleg Szingapúrból érdeklődnek erőteljesen a magyar ingatlanok iránt. Virág Henrietta szerint a rövidtávon elérhető magas profit miatt tértek vissza hozzánk a külföldi befektetők.

1390Főleg Szingapúrból érdeklődnek erőteljesen a magyar ingatlanok iránt. Virág Henrietta szerint a rövidtávon elérhető magas profit miatt tértek vissza hozzánk a külföldi befektetők.

1390Főleg Szingapúrból érdeklődnek erőteljesen a magyar ingatlanok iránt. Virág Henrietta szerint a rövidtávon elérhető magas profit miatt tértek vissza hozzánk a külföldi befektetők.

A külföldi ingatlanbefektetők részéről néhány évre megcsappant az érdeklődés Magyarország iránt, a szakemberek szerint azonban ismét egyre nagyobb az érdeklődés.

"A külföldi befektetők megijedtek Magyarországtól, és sokáig nem vásároltak nálunk. Kivárták a gazdasági helyzet és az ingatlanárak alakulását, viszont most újra mocorog a piac. Egyre több külföldi befektető lát értéket Európában és Magyarországban, erre szeretnének terjeszkedni és itt szeretnék a pénzüket befektetni. Ennek oka, hogy nálunk rövidtávon komoly profitot tudnak elérni az ingatlanárak alakulása miatt" – mondta Virág Henrietta, a Lions Buildings International ügyvezető igazgatója.

A szakember cégénél jelenleg Délkelet-Ázsiából, Szingapúrból érdeklődnek a legerőteljesebben a magyar ingatlanok iránt. A befektetők főleg értékes, budapesti ingatlanokat vásárolnának.

"Egy partnercégünkkel együtt úgy döntöttünk, hogy mi is beszállunk az üzletbe, és segítséget nyújtunk a magyar ingatlanok külföldre közvetítésében. Jelen pillanatban leginkább Szingapúrba, onnan érdeklődnek ugyanis a legerőteljesebben. Főleg olyan nagyértékű budapesti ingatlanokat vásárolnának, amelyeket magyaroknak egyébként sem tudnánk eladni, így mindkét fél számára előnyösek a tranzakciók" – tette hozzá a Lions Buildings International ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.