2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ősz-téli programkavalkád Harkányfürdőn

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/83993"><img class="image image-preview" src="/files/images/csobbanj_fbra.preview.jpg" border="0" width="459" height="640" /></a></span>Harkányfürdőn soha nem ér véget a szezon: a nyári hónapok elmúltával is folyamatos kavalkád, heti legalább két program várja a Gyógy- és Strandfürdő vendégeit. </p> <p> 

csobbanj fbra.previewHarkányfürdőn soha nem ér véget a szezon: a nyári hónapok elmúltával is folyamatos kavalkád, heti legalább két program várja a Gyógy- és Strandfürdő vendégeit.

 

csobbanj fbra.previewHarkányfürdőn soha nem ér véget a szezon: a nyári hónapok elmúltával is folyamatos kavalkád, heti legalább két program várja a Gyógy- és Strandfürdő vendégeit.

 

A termálvizes, fedett medencékkel is rendelkező harkányfürdői strand legfőbb előnye, hogy bármilyen évszakban és időjárásban fogadhatja a vendégeket. Akiknek így sem a világszinten is egyedi összetételűnek számító gyógyvíz kínálta terápiáról, sem a kikapcsolódási lehetőségekről nem kell lemondaniuk.

 

Ősszel-télen például szinte minden pénteken éjszakai fürdőzésre várják a strandolókat Harkányba, ahol utánozhatatlan hangulatot a medencék környékére. Október 4-én Miss Alpok Adria Szépségverseny baranyai döntője várja az érdeklődőket, október 11-én a Fürdőkultúra napja alkalmából számos különleges szauna ceremónia és zenés vizitorna biztosítja a látogatók kikapcsolódását. Az őszi programok között is speciális alkalom lesz október 10-e, a világűr napja. Ezen az estén Farkas Bertalan űrhajós interaktív előadását hallgathatják a vendégek és szabadtéri csillagmegfigyelésen is részt vehetnek.

 

Természetesen lesznek rendezvények a különféle ünnepnapokhoz kapcsolódóan is. Október elején az idősek világnapját, mindenszentek előtt a Halloweent, később pedig a Márton-napot, és az adventet is az alkalomhoz illő tematikus programokkal várja a fürdő. A karácsonyi előtti hétvégéken például a vendégek közös gyertyagyújtással készülhetnek az ünnepre, december 6-án pedig elsősorban a gyerekeket várja kisebb ajándékokkal a fürdő Mikulása. De találhatunk a palettán szépségversenyt és kimondottan nőknek szóló kényeztető napot is. Az egész éves programsorozat zárása pedig mi más lehetne, mint egy hamisítatlan strandparty szilveszter éjjelén!

 

A rendezvények és fesztiválok mellett természetesen folyamatosan elérhetőek a fürdő hagyományos gyógyító, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatásai is. Ezért érdemes leruccanni Harkányfürdőre – bármely évszakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.