2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Soproni 0.0% Maxx — Innováció az alkoholmentes sörök piacán

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/85247"><img class="image image-preview" src="/files/images/SoproniMaxx_fehér.jpg" border="0" width="159" height="212" /></a></span>Vannak alkalmak, amikor nem ihatunk alkoholt, pedig jólesne egy sör, akár az ebéd mellé, akár sportolás után, vagy egy baráti kiruccanáson, esetleg autóvezetés előtt. Ezért a Soproni megalkotta az új Soproni 0.0% Maxxot - egy sört alkohol nélkül, amely bárhol, bármikor maximális felfrissülést nyújt.

Vannak alkalmak, amikor nem ihatunk alkoholt, pedig jólesne egy sör, akár az ebéd mellé, akár sportolás után, vagy egy baráti kiruccanáson, esetleg autóvezetés előtt. Ezért a Soproni megalkotta az új Soproni 0.0% Maxxot – egy sört alkohol nélkül, amely bárhol, bármikor maximális felfrissülést nyújt.

Vannak alkalmak, amikor nem ihatunk alkoholt, pedig jólesne egy sör, akár az ebéd mellé, akár sportolás után, vagy egy baráti kiruccanáson, esetleg autóvezetés előtt. Ezért a Soproni megalkotta az új Soproni 0.0% Maxxot – egy sört alkohol nélkül, amely bárhol, bármikor maximális felfrissülést nyújt.

Széleskörű, innovatív és minden fogyasztói igényt kielégítő alkoholmentes portfóliójának köszönhetően hazánkban a márkázott alkoholmentes sörök piacát a HEINEKEN Hungária Zrt. vezeti. A vállalat olyan márkákkal büszkélkedhet, mint a Buckler, a Gösser Natur Zitrone és természetesen a Soproni is, amely a Soproni Szűzzel eddig is jelen volt ebben a szegmensben. Az alkoholmentes radlerek bevezetése is a Soproni nevéhez fűződik; a frissítő, természetes és alacsony kalóriatartalmú ízesített radlerek mára a kategória értékesítésének harmadát teszi ki. A HEINEKEN Hungária és ezen belül a Soproni márka azonban nem állt meg az eddig megszokott alkoholmentes söröknél. – A hagyományos gyártástechnológiák határait átlépve elkészítették az alkoholmentes sörök legújabb generációját, a Soproni 0.0% Maxxot.

 

„Az új termék titka a különleges gyártási folyamatban és az olyan alapanyagokban rejlik, mint például a búzamaláta, amely a kellemesen keserédes, kicsit búzasörre emlékeztető ízért felel" – árulta el Szabó Árpád, a Soproni sörfőző mestere. „A Soproni 0.0% Maxx esetében – a többi alkoholmentes sörrel ellentétben – az erjesztés során az alkoholos erjedés nem indul el, így azt később nem kell kivonni a sörből. Az új Soproni 0.0% Maxx így nem csupán egy alkoholmentes sör a sok közül, hanem valódi sör alkohol nélkül."

 

A Soproni 0.0% Maxxnak köszönhetően olyan alkalmakkor is élvezhetjük a sörözés maximális élményét, amikor nem fogyaszthatunk alkoholt. A Soproni 0.0% Maxx biztonsággal fogyasztható sportolás után, vezetés előtt, illetve akár munkahelyi ebéd közben is.

Annak érdekében, hogy valóban kihozhassuk a maximumot az ebédidőből, a Soproni különleges Facebook-alkalmazást indított. November 17-ig országszerte bárki jelentkezhet a „Maxxold ki az ebédidőd!" játékra, és a legszerencsésebbek megnyerik majd az alábbi, különleges helyszínen szervírozott meglepetés-ebéd egyikét maguk és kollégáik számára:

–         Világörökség menü

–         Páratlan kilátás

–         Középkori lakoma

–         A déltenger ízei

Soproni 0.0% Maxx – Maxximum íz, korlátok nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.