2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bajor hangulattal a MOM Parkban, megnyitott a megújult Paulaner Sörház

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/85337"><img class="image image-preview" src="/files/images/paulaner.preview.jpg" border="0" width="482" height="640" /></a></span>Látványkonyhával, tradicionális bajor ételekkel és hamisítatlan Oktoberfest hangulattal vár mindenkit a megújult Paulaner Sörház. <p> 

paulaner.previewLátványkonyhával, tradicionális bajor ételekkel és hamisítatlan Oktoberfest hangulattal vár mindenkit a megújult Paulaner Sörház.

 

paulaner.previewLátványkonyhával, tradicionális bajor ételekkel és hamisítatlan Oktoberfest hangulattal vár mindenkit a megújult Paulaner Sörház.

 

Izgalmas újításokkal nyitott újra a Paulaner a MOM Parkban. Az átalakított belsőtér mellett az étlapon is felfedezhetünk néhány újdonságot: a látványkonyhában faszénen sült grill húsok és halak készülnek, valamint sokkal szélesebb desszertkínálat várja a vendégeket.

Teljesen átalakult a pult, amelyen új csapolóberendezésből kerül a poharakba a kiváló minőségű sör, a régi rozsdamentes sörtartályok helyén pedig a legújabb technológiai megoldásokkal felszerelt látványkonyha található.

 

Van azonban, ami nem változott. A sörfesztiválok hangulatát idéző étteremben még mindig Németh Károly konyhafőnök vezetésével készülnek a ropogósra sült csülkök, ínycsiklandó kolbászok és a beszélgetésekhez elengedhetetlen sörkorcsolyák.

November elejétől az ünnepeknek megfelelő Márton-napi menüt kóstolhatnak a vendégek, de ha a konyhafőnökre hallgatnak, akkor a kemencés kacsát sem hagyják ki, amit a stílusosan Oktoberfest nevet viselő sörrel kísérnek le.

 

A gasztrokalandoroknak a bajor fogások mellett érdemes kipróbálni az ukrán konyha néhány jellegzetességét, ugyanis a nagy népszerűségnek örvendő borscs és pelmenyi továbbra is étlapon van.

 

Ízelitőnek tekintsék meg a konyhafőnök ajánlatát:

 

Hideg libamáj balzsamecetes cikóriával, gránátalmával, gyümölcskenyérrel

Tárkonyos libazúza leves gombás rizsgombóccal

Ludaskása

Márton napi libanyak tepertős burgonyapürével, ecetes lilahagymával

Vadas libacomb burgonyafánkkal, áfonyalekvárral

Konfitált libamell zöldborsós rizottóval, pestoval

Libamáj roston grillezett fügével, pirított kaláccsal

Aszaltszilvás mézes-krémes.

 

http://www.paulanersorhaz.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.